Grzanki z rolmopsem, fetą i kaparami

autor: , kategoria: kuchnia fusion , dodano: 2018-08-30
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzanki z rolmopsem, fetą i kaparami
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzanki z rolmopsem, fetą i kaparami

Składniki:

  • rolmopsy SEKO w zalewie octowej [400 g]
  • 2 kromki chleba
  • ćwikła [1 łyżka]
  • kapary [1 łyżka]
  • ser feta [50 g]
  • koperek
  • pieprz
  • sól

Przygotowanie:

Rolmopsy rozwijamy, kroimy w krótkie paski. Pieczywo opiekamy w piekarniku, aż do zarumienienia. Gotowe grzanki smarujemy ćwikłą i układamy na nich śledzia. Całość posypujemy kaparami, kruszoną fetą i doprawiamy do smaku. Dekorujemy koperkiem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: młoda kapusta zasmażana

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką