Dip miętowy

autor: , kategoria: sosy , dodano: 2009-10-29
  • Dip miętowy

Składniki:

Przygotowanie:

Zmiksować jogurt z miętą, orzechami, solą, cukrem i sokiem z cytryny, schłodzić, przed podaniem wymieszać z posiekanym szczypiorkiem.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • anomaly, 2010-02-18 22:11:44
    anomaly
    2
    Ciekawy pomysł warty wypróbowania. Taki dip może podkreślić smak wielu pyszności, np. tak jak na zdjęciu bukietu warzyw.
  • numb05, 2010-02-25 18:55:25
    numb05
    łał, nie pomyślałabym żeby do typowych warzywek podawać dip MIĘTOWY. koniecznie do spróbowania, niech no tylko pojawi się mięta.
    Komentarz
  • dzika truskawa, 2010-03-30 19:52:34
    dzika truskawa
    2
    Zwykle jem frytki z sosem czosnkowym, ale to mnie po prostu olśniło MUSZĘ spróbować!
  • marryme21, 2010-04-09 17:38:58
    marryme21
    Musze spróbować!!!
    Czekam na lato i świeżą miętę,którą mam w ogrodzie.
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem