Caesar - sos

autor: , kategoria: sosy, kuchnia fusion , dodano: 2010-01-10
  • Caesar - sos

Składniki:

Przygotowanie:

Do przygotowania sosu potrzebny jest blender - wkład z nożami.

Do blendera wrzucamy parmezan i czosnek - włączamy na 30s.
Następnie dodajemy resztę składników i miksujemy przez 1min.

Uwagi:
Sos przed podaniem należy schładzać co najmniej przez godzinę.
Można przechowywać w lodówce do 3 dni.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • agus87, 2010-04-12 17:09:45
    agus87
    a gdzie anchios?
    Komentarz
  • marissima, 2010-06-23 11:21:06
    marissima
    0
    ciekawy pomysł na sos
    a z czym go mozna podawac?
  • heart_shaped_box, 2013-01-04 17:36:32
    heart_shaped_box
    marissima, no jak to z czym? to dressing do caesar salad
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem