Rejestracja
Płeć: *
Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Kategorie przepisów

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 32
    Cukinia faszerowana mięsem mielonym
  • Mniam: 2
    Makaron w sosie śmietanowo szpinakowym z kurczakiem
  • Mniam: 1
    Bezglutenowe muffiny piernikowo-powidłowe
  • Mniam: 1
    Bezglutenowe muffiny piernikowo-powidłowe

Najnowsze komentarze / recenzje

  • » Babka drożdżowa z rodzynkami

    idealna do porannej kawy :) Do tego typu ciasta dodaje zawsze mąki luksusowej np. z szymanowa...

  • » Domowy budyń waniliowy z malinami.

    Czytałam na stronie Polskich Mlynów, że do budyniu najlepiej wykorzystać mąke typu 550...

  • » Biszkopt -sprawdzony przepis

    piekę biszkopt zawsze używajac maki lususowej typ 550 takiej jak z Polskich Młynów, zawsze...

  • » Domowe leniwce

    a jakiej maki dodać najlepiej do leniwych? Moze być uniwersalna typ 480, ostatnio kupiłam tę...

  • » Ciasto na pierogi

    Lubię robić pierogi, zawsze dodaje tej samej mąki szymanowskiej luksusowej z Polskich Młynów...