Buty PROSZE O OPINIE Co o tym myślicie?

kategoria: Buty, dodano: 2011-01-23 14:59:11
  • Buty PROSZE O OPINIE

Opis:
Buty asos, w moim mieście są prawie identyczne buty za 50 zł na wyprzedaży, wacham sie czy są \"pro\" co myślicie o \"oxford shoes\" ? (chodzi mi o trendy) PROSZE O OPINIE!

Średnia ocen: 2.74 (z 19 ocen)50

Tagi: buty lato wiosna brąz jesień asos Oxford Shoes boots
    Ilość ocen: 19
  • Wieszak dodany przez:
    shopoholic
    shopoholic

    Ilość wieszaków: 1 Średnia ocen: 0.00
  • Zobacz pełny profil

Oceny i komentarze

  • , 2011-01-23 18:10:41
    zzMoskwa
    Zdecydowanie nie moja stylistyka
    Same buty ładne.
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 17:27:31 Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 17:14:43
    elmoska
    bardzo mi sie podobaja
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 17:08:47 Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 16:27:02
    fallenart91
    Najważniejsze aby Tobie się podobały
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 16:26:44
    TeeQuillaa
    ja lubię oxfordy, ale te sa obrzydliwe.
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 16:23:00
    xyolax
    nie podobają mi się
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 16:15:02
    Monumentalna
    Dot.: Buty PROSZE O OPINIE
    buty z szafy babci, odrzucają mnie


    Powiem tyle, że koleżanka widocznie nie wyciąga ciuchów z szafy babci, cioci, mamy. Moim zdaniem mogę wyglądać babciowo ale są genialne. Mam podobne i wyciągnęłam je z szafy babci. Mają więcej niż nie jedne usherka. A co do Twoich są cudowne. Bierz nie patrz na cenę, mogą być bardzo uniwersalne.
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 16:13:42
    smyk89
    moim zdaniem są baaardzo fajne, a już za takie pieniądze to naprawdę nie ma się nad czym zastanawiać świetna alternatywa na wiosnę/ jesień dla balerinek i sportowych butów
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 15:58:25
    rozwielitka
    rewelacja! Brałabym w ciemno!
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 15:55:33
    fiolkowa krolewna
    Ale to męskie? jak meskie to fajne a jak damskie to nie.
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 15:25:31
    EwelinaM01
    buty z szafy babci, odrzucają mnie
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 15:15:11
    Moderna
    raczej nie mój styl, te wyglądają tez bardziej na męskie, na szafie były wrzucane ładniejsze fasony
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 15:15:02
    kujaweczka777
    Mi się podobają, i to,że można je w różny sposób łączyć.. bo odpowiednio dobrane fajnie będą wyglądały i do jeansów i do sukienki
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 15:06:10
    shopoholic
    Ja wiecznie niezdecydowane dziewcze jestem
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 15:03:02
    Solciuchna
    pro? trendy?

    jak się podobają, to bierz je! nad czym się zastanawiać
    Zgłoś Cytuj
  • , 2011-01-23 15:02:39
    nataliesolange
    Mieszkam w UK i widzialam kilka dziewczyn u mnie w collegu w butach w podobnym stylu. Sama sie zastanawiam czy sobie takich nie sprawic, bo mam torbe do ktorych by pasowaly, tylko nie wiem z czym by je laczyc... Jak ktos ma jakis pomysl to niech da znac
    Zgłoś Cytuj


Popularne tagi

spodnie     new     strój     suknia     żakiet     płaszcz     H&M     rurki     stradivarius     maxi     róż     kolczyki     zima     ćwieki     tunika     jeansy     kwiaty     sandały     asos     Look     etno     spodenki     platformy     panterka     mini     szpilki     balerinki     studniówka     mała     trampki     wiosna     koronka     paski     kozaki     czarne     retro     czółenka     Reserved     jesień     botki     sukienki     sweter     ramoneska     złoto     sandałki     torebka     czerwona     czarny     ślubna     skóra     marynarka     beż     biżuteria     pasek     lato     koszula     toe     bokserka     dodatki     atmosphere     zara     kopertówka     kurtka     hippie     bluza     sukienka     sylwester     top     nude     na     mohito     biała     bransoletka     koturny     spódniczka     bluzka     koszulka     jeans     czarna     spódnica     sweterek     brąz     moda     buty     falbanki     szorty     zegarek     czerń     legginsy     wesele     kardigan     ślub     naszyjnik     torba     z     baleriny     Zestaw     floral     boho     bershka