Wizaz.pl - Conversation Between japoneczka01 and Dana1956

Wróć   Wizaz.pl > japoneczka01

Notka

Conversation Between japoneczka01 and Dana1956
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. japoneczka01
    2025-05-11 11:18
    japoneczka01
    Dzień dobry.
    Z ogromnym poślizgiem odpisuję, gdyż nie wiem dlaczego na e-mail nie otrzymuję powiadomienia, że coś mam w skrzynce Wizaża, a bardzo rzadko sama tam zaglądam. Nie wyleczyłam się i nie wiem czy to kiedyś nastąpi. Dla mnie stan z nużeńcami nie jest dokuczliwy, bo oprócz tego, że wiem o nich nie mam żadnych nieprzyjemnych dolegliwości.

Ostatnio kupiłam na allegro maść przeciw nużeńcom robiona prywatnie. Allegrowicz ma nick "od chorobyskory". Zaczęłam stosować, ale okulista w powiększeniu jak ogląda moje powieki, to nadal stwierdza obecność nużeńców. Ta maść ma bardzo dobre recenzje. ludzie piszą, że zniknęły im dolegliwości skórne. Ja takich nigdy nie miałam, więc takich nie mogę potwierdzić, ale jak jest problem, to trzeba próbować wszystkiego. Łączę pozdrowienia: japoneczka01
  2. Dana1956
    2022-11-13 09:42
    Dana1956
    dzień dobry... czy wyleczyła Pani nużeńca? Już nie wiem czym to dziadostwo leczyć.

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.