Wizaz.pl - Conversation Between ina_nova and MissHeresy

Wróć   Wizaz.pl > ina_nova

Notka

Conversation Between ina_nova and MissHeresy
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. MissHeresy
    2013-11-26 21:25
    MissHeresy
    Hej. Na ich profilu na facebooku napisali, że nie testują
  2. MissHeresy
    2013-11-21 21:24
    MissHeresy
    To samo nie dostałam żadnej info wiec im nabazgrałam na fejszbuku Dam znać jak cos.
  3. ina_nova
    2013-11-19 17:04
    ina_nova
    Cześć, dzięki za odpowiedź Wysyłałam maile do producenta, 2 po polsku, 1 po angielsku, ale niestety nie otrzymałam od odpowiedzi. Może Tobie się uda. Pozdrawiam
  4. MissHeresy
    2013-11-19 12:16
    MissHeresy
    Hej. Sorki za opoznienie, dopiero zobaczyłam Twojego maila. Powiem szczcerze, że nie interesowałam się tą kwestią, sprawdziłam ulotki, nic nie ma. Wysłałam im maila, jak dostanę odp. to dam znać

Pozdrawiam,
    Dorota
  5. ina_nova
    2013-11-14 09:50
    ina_nova
    Cześć

Widziałam, że ocecniałaś w KWC SeSDerma, Retises 0,50% . Jestem zainteresowana tym preparatem, ale dla mnie istotnie jest czy kosmetyki są testowane na zwierzętach. Nie znalazłam żadnych informacji w necie czy sesderma testuje, dlatego mam pytanie, czy na opakowaniu są jakieś informacje na ten temat? Symbole? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.