Wizaz.pl - Conversation Between ola_la2007 and ina_nova

Wróć   Wizaz.pl > ola_la2007

Notka

Conversation Between ola_la2007 and ina_nova
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. ina_nova
    2013-11-19 17:05
    ina_nova
    Cześć, nic nie szkodzi Wysyłałam maile z pytaniem do producenta, ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Masz rację, spróbuję pytać w którymś ze sklepów. Pozdrawiam
  2. ina_nova
    2013-11-14 09:53
    ina_nova
    Cześć

Widziałam, że ocecniałaś w KWC SeSDerma, Retises 0,50% . Jestem zainteresowana tym preparatem, ale dla mnie istotnie jest czy kosmetyki są testowane na zwierzętach. Nie znalazłam żadnych informacji w necie czy sesderma testuje, dlatego mam pytanie, czy na opakowaniu są jakieś informacje na ten temat? Symbole? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.