Wizaz.pl - Conversation Between mila17 and rozczochranaa

Wróć   Wizaz.pl > mila17

Notka

Conversation Between mila17 and rozczochranaa
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. mila17
    2010-02-13 23:06
    mila17
    Czyli warto się wybrac Jeszcze nie byłam na Lao, więc tym razem muszę się stawic na miejscu Wlasnie tego mi trzeba, naladowac akumulator, przezyc maj i będzie spokój A jak włoski, zeszła juz ta czekoladka? Ach, zazdroszczę tego rudego, śliczny
  2. rozczochranaa
    2010-02-13 22:53
    rozczochranaa
    Hej, hej słońce na praktykach ogólnie dobrze, aczkolwiek ciężko bardzo, trochę nas tam wykorzystywali, wiadomo jak to praktykantki ale ogólnie byłam na kelnerce i za barem. Lao!? Łaaa, zazdroszczę! W Pile dali świetny koncert , wybaw się dobrze, nabierz jeszcze więcej pozytywnej energii, abyś miała zapał do nauki i powtórek też później
  3. mila17
    2010-02-13 19:36
    mila17
    hej Przygotowania do matury idą pełną parą, no ale trzeba się teraz trochę przemęczyc zeby nie panikować w maju Studniówka była rewelacyjna, mimo, ze delikatnie mowiac nie dogadałam się z fryzjerką i wyszłam z zupelnie inną fryzurą niz miała byc Ale teraz juz byle do maja, a po drodze czeka mnie koncert Lao A jak tam po praktykach?
  4. rozczochranaa
    2010-02-13 18:52
    rozczochranaa
    jak tam przygotowania do maturki? /już naznaczona, jak studniówka minęła?
  5. rozczochranaa
    2009-12-27 20:57
    rozczochranaa
    oj na koncert KNŻ też długo czekam, ale pewno coś szybko się nie zjawia /dziękuję, chociaż sprawiają dużo problemów to zaczynam je stopniowo lubić. Ostatnio zrobiłam głupotę - kupiłam szamponetkę o kolorze ciemnego brązu i włosy wyszły mi strasznie ciemne, jednak zdecydowanie najlepiej mi w rudości. Praktyki mam w górach - Wiśle (zapomniałam odpisać w poprzednim).
  6. mila17
    2009-12-27 20:14
    mila17
    W Szczecinie tez ostatnio posucha z koncertami...no, będzie KNZ w Styczniu, ale chyba będe musiala zrezygnowac z tego koncertu, a szkoda, bo Kazimierza wiebię, choc wolę go w Kulcie ale w listopadzie bylam na Hey i bylo cudownie A Twoje włosy..i kolor i te piękne loki wyglądają cudownie
  7. rozczochranaa
    2009-12-27 20:09
    rozczochranaa
    taaa w Pile jak w Chile i wszystkie płoty mają kolor zieleni oj no tak naprawdę to po prostu nic się tu nie dzieje ostatnio, nawet koncertów nie ma zbytnio żadnych ciekawych. Z matmy na bank będziesz miała te 30%, uwierz w siebie trochę włosy - w sensie, że skręcony snopek siana, czy kolor? :P
  8. mila17
    2009-12-27 19:59
    mila17
    Oj tak, matematyka mnie dobija, od podstawowki jej niecierpię Oby miec te 30% z matmy, o niczym więcej nie marzę A gdzie się na praktyki wybierasz? I mowisz w Pile nudno?! A ja zawsze myslałam, ze "w Pile jak w Chile" Ach, i masz absolutnie piękne włosy!
  9. rozczochranaa
    2009-12-27 19:08
    rozczochranaa
    No tak... i mnie czeka to za rok. Najbardziej demotywuje mnie ta matematyka obowiązkowa(Ciebie zapewne też? Ale i tak w Ciebie wierzę! ), jednak te próbne nie były wcale takie trudne Mnie zapału do pracy ostatnio jakoś brak kompletnie, byle do 11 stycznia i śmigam na miesięczne praktyki i trochę "odpocznę" od codzienności. W Pile standardowo - szaro i ponuro, aż z domu nie chcę się ruszyć. Jednak trzeba, bo się wyprzedaże zaczęły! heh
  10. mila17
    2009-12-27 17:38
    mila17
    hej Kurcze, jakas telepatia, bo wlasnie jakies kilka minut temu pomyslałam sobie, ze muszę coś Ci skrobnąć na profilu U mnie jakoś leci, trzeba by się powoli brać za powtorki do matury, a tu człek siedzi ciągle na wizazu Czekam juz z utęsknieniem na koniec roku-przebrnąć tylko przez maj,a pozniej juz z gorki A co tam słuchac w Pile?

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.