|
Notka |
|
Rozdzielenie kont KWC i Klubu Recenzentki od Forum
Droga Wizażanko, Informujemy, że w nocy z 14 na 15.07.2025 roku, dotychczasowe konto, które posiadałaś na wizaz.pl zostanie podzielone na 2 osobne konta: Regulamin Forum Wizaz.pl– dotyczy tylko części dotyczącej Forum, znajdującego się pod adresem wizaz.pl/forum/ ; Regulamin Serwisu Wizaz.pl – dotyczy korzystania z serwisu wizaż.pl znajdującego się pod adresem: wizaz.pl; Katalogu KWC oraz Klubu Recenzentki Linki do nowych regulaminów oraz archiwalnej wersji dostępne są tutaj: Regulamin Wizaz.plWięcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie Mamy nadzieję, że okażą się pomocne. Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym. |
Conversation Between mila17 and rozczochranaa
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
-
2010-02-13 23:06mila17Czyli warto się wybrac
Jeszcze nie byłam na Lao, więc tym razem muszę się stawic na miejscu
Wlasnie tego mi trzeba, naladowac akumulator, przezyc maj i będzie spokój
A jak włoski, zeszła juz ta czekoladka? Ach, zazdroszczę tego rudego, śliczny
-
2010-02-13 22:53rozczochranaaHej, hej słońce
na praktykach ogólnie dobrze, aczkolwiek ciężko bardzo, trochę nas tam wykorzystywali, wiadomo jak to praktykantki ale ogólnie byłam na kelnerce i za barem. Lao!? Łaaa, zazdroszczę! W Pile dali świetny koncert
, wybaw się dobrze, nabierz jeszcze więcej pozytywnej energii, abyś miała zapał do nauki i powtórek też później
-
2010-02-13 19:36mila17hej
Przygotowania do matury idą pełną parą, no ale trzeba się teraz trochę przemęczyc zeby nie panikować w maju
Studniówka była rewelacyjna, mimo, ze delikatnie mowiac nie dogadałam się z fryzjerką i wyszłam z zupelnie inną fryzurą niz miała byc
Ale teraz juz byle do maja, a po drodze czeka mnie koncert Lao
A jak tam po praktykach?
-
2010-02-13 18:52rozczochranaajak tam przygotowania do maturki?
/już naznaczona, jak studniówka minęła?
-
2009-12-27 20:57rozczochranaaoj na koncert KNŻ też długo czekam, ale pewno coś szybko się nie zjawia
/dziękuję, chociaż sprawiają dużo problemów to zaczynam je stopniowo lubić. Ostatnio zrobiłam głupotę - kupiłam szamponetkę o kolorze ciemnego brązu i włosy wyszły mi strasznie ciemne, jednak zdecydowanie najlepiej mi w rudości. Praktyki mam w górach - Wiśle (zapomniałam odpisać w poprzednim).
-
2009-12-27 20:14mila17W Szczecinie tez ostatnio posucha z koncertami...no, będzie KNZ w Styczniu, ale chyba będe musiala zrezygnowac z tego koncertu, a szkoda, bo Kazimierza wiebię, choc wolę go w Kulcie
ale w listopadzie bylam na Hey i bylo cudownie
A Twoje włosy..i kolor i te piękne loki wyglądają cudownie
-
2009-12-27 20:09rozczochranaataaa w Pile jak w Chile i wszystkie płoty mają kolor zieleni
oj no tak naprawdę to po prostu nic się tu nie dzieje ostatnio, nawet koncertów nie ma zbytnio żadnych ciekawych. Z matmy na bank będziesz miała te 30%, uwierz w siebie trochę
włosy - w sensie, że skręcony snopek siana, czy kolor? :P
-
2009-12-27 19:59mila17Oj tak, matematyka mnie dobija, od podstawowki jej niecierpię
Oby miec te 30% z matmy, o niczym więcej nie marzę
A gdzie się na praktyki wybierasz? I mowisz w Pile nudno?! A ja zawsze myslałam, ze "w Pile jak w Chile"
Ach, i masz absolutnie piękne włosy!
-
2009-12-27 19:08rozczochranaaNo tak... i mnie czeka to za rok. Najbardziej demotywuje mnie ta matematyka obowiązkowa(Ciebie zapewne też? Ale i tak w Ciebie wierzę!
), jednak te próbne nie były wcale takie trudne
Mnie zapału do pracy ostatnio jakoś brak kompletnie, byle do 11 stycznia i śmigam na miesięczne praktyki i trochę "odpocznę" od codzienności. W Pile standardowo - szaro i ponuro, aż z domu nie chcę się ruszyć. Jednak trzeba, bo się wyprzedaże zaczęły!
heh
-
2009-12-27 17:38mila17hej
Kurcze, jakas telepatia, bo wlasnie jakies kilka minut temu pomyslałam sobie, ze muszę coś Ci skrobnąć na profilu
U mnie jakoś leci, trzeba by się powoli brać za powtorki do matury, a tu człek siedzi ciągle na wizazu
Czekam juz z utęsknieniem na koniec roku-przebrnąć tylko przez maj,a pozniej juz z gorki
A co tam słuchac w Pile?
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.