Wizaz.pl - Conversation Between mysteriousmusic and mietosek

Wróć   Wizaz.pl > mysteriousmusic

Notka

Conversation Between mysteriousmusic and mietosek
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. mysteriousmusic
    2011-08-18 11:29
    mysteriousmusic
    dziękuje bardzo
    po przeczytaniu stwierdziłam że to proste .. ale zobaczę czy się uda
  2. mietosek
    2011-08-17 22:15
    mietosek
    Wiem i dlatego ci powiem ;D
    Zanim założysz wątek musisz sprawdzić czy nie ma już takiego który właśnie chcesz zacząć, ponieważ gdyby był taki sam możesz dostać jakieś upomnienie od moderatory albo coś takiego...
    A więc tak:
    1. klikasz kategorie w której chcesz rozpocząć swój wątek
    2. na dole po lewej stronie pisze "nowy wątek " więc klikasz na to i piszesz tam co tam chcesz
    3. czekasz na jakieś odpowiedz

To tyle, życzę powodzenia
  3. mysteriousmusic
    2011-08-17 16:46
    mysteriousmusic
    skoro służysz pomocą nie wiesz przypadkiem jak założyć własny wątek na wizażu ?
  4. mietosek
    2011-08-17 16:22
    mietosek
    Jeżeli chcesz się mnie o coś zapytać, albo czegoś nie wiesz to możesz się mnie śmiało zapytać. Postaram się odpowiedzieć na twoje pytania.
  5. mietosek
    2011-08-17 16:15
    mietosek
    nie ma za co
  6. mysteriousmusic
    2011-08-17 08:46
    mysteriousmusic
    dziękuje
  7. mietosek
    2011-08-16 22:36
    mietosek
    widze że szukasz jakieś imie dla kota tutaj masz linka ---> http://www.koty.org.pl/imionakotow/

mam nadzieje że któreś ci sie spodoba
  8. mysteriousmusic
    2011-08-15 12:58
    mysteriousmusic
    obojętnie ;>. jestem nowa chce się jakoś zadomowić ^^
  9. mietosek
    2011-08-14 23:49
    mietosek
    okey.. a o czym??
  10. mysteriousmusic
    2011-08-11 14:15
    mysteriousmusic
    pogadamy ;> ?

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.