Wizaz.pl - Conversation Between ragutka and tymena

Wróć   Wizaz.pl > ragutka

Notka

Conversation Between ragutka and tymena
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. tymena
    2017-12-04 19:49
    tymena
    Musimy się zaprzyjaźnić żebyś widziała mój album
  2. ragutka
    2015-06-01 14:01
    ragutka
    Racja Tymcio, szafa z dupy i kieszenie tez do dupy.
    Jak to mawiał jeden pan doktor mój "lepsze wrogiem dobrego"
  3. tymena
    2015-06-01 13:50
    tymena
    U mnie też mają wielki minus
    te z kieszeniami robia z dupy szafę!
  4. ragutka
    2015-06-01 13:13
    ragutka
    Tymcio, nie mam pojęcia ale jakby naprawdę nie wróciły to maja u mnie wieeelką krechę za to.
    Te z kieszeniami są do dupy.
  5. tymena
    2015-06-01 13:04
    tymena
    Ragutko, czy Ty widziałaś, że w najnowszej kolekcji Insomnii nie ma już zwykłych meganek? tylko te z kieszeniami. Wielki smuteczek, jeśli się okaże, że je wycofali wiesz może coś na ten temat?
  6. ragutka
    2015-03-27 20:43
    ragutka
    Bardzo mi miło!
  7. tymena
    2015-03-27 20:25
    tymena
    Mam, dziękuję juz pięknie pachne
  8. tymena
    2014-01-14 22:27
    tymena
    Dziękuję bardzo Ragutko

9. ragutka
    2014-01-14 12:53
    ragutka
    Kasiu samych radości!!
  10. tymena
    2013-12-12 21:09
    tymena
    Chyba Stazja ma z tego materiału Adę. Nie ma rady Ragutko, trza brać dwie Meganki

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.