![]() |
On ma dziewczynę!
.
|
Dot.: On ma dziewczynę!
Nie pić, skoro się nie umiesz powstrzymać :]
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10530793]Nie pić, skoro się nie umiesz powstrzymać :][/quote]
otóż to;) |
masz nuczke. czlowiek uczy sie na bledach :)
|
A fuj!
Wygląda na to, że jesteś - użyję popularnego tutaj określenia - tą trzecią. Myślę, że nie pozostaje Ci nic innego jak tylko się z tym pogodzić. |
Łatwo powiedzieć nie pić. A skoro się już stało ?
|
Cytat:
|
Nie pij,nie całuj się z chłopakami,o których wiesz,że mają dziewczyny.
Tytuł wątku sugerował mi raczej,że dowiedziałas się o tej dziewczynie po jakimś czasie:rolleyes: |
Alkohol nie jest żadnym wytłumaczeniem, a umiejętność powstrzymywania się od różnych rzeczy w życiu bardzo się przydaje.
Jestem nawet skłonna stwierdzić, iż rozwija się ona proporcjonalnie do wieku. Wiedziałaś, co miało miejsce i mogłaś temu zapobiec. Zobaczysz, jak zachowasz się następnym razem. O ile będzie następny raz. Jeżeli tak samo, wątek uważam za bezcelowy. Jeżeli czujesz, że postąpiłaś niewłaściwie, wyciągniesz z tego wnioski i w przyszłości postąpisz inaczej. |
Tak jak mówią dziewczyny, nie pij bo pózniej możesz wiele rzałować....
|
Tak jak mówią dziewczyny, nie pij bo pózniej możesz wiele żałować....
|
Zgadzam się z Doris. Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem. Stało się i trzeba isc do przodu. Nie opowiadaj tego nikomu, a przyjaciółkę poproś o dyskrecję. Najważniejsze żeby nikt nie rozdmuchał tej sprawy. Zapomnij, ale nie rób czegoś takiego w przyszłości.
|
Największym błędem było założenie tutaj wątku, bo rad "trzeba było" zaraz się nasłuchasz az nadto.
Staraj się nie dopuszczać więcej do takich sytuacji, w których lądujesz po alkoholu z jakimś chłopakiem w jednym łóżku. |
Cytat:
Nastepnym razem tego nie powtorz. |
Teraz to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, a następnym razem pij mniej!
|
Cytat:
ja nie pije wcale i żyje :rolleyes: trudno stało się,na przyszłosc jak będziesz wiedziała że ktoś jest zajęty trzymaj się z daleka,ot co :rolleyes: |
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10530793]Nie pić, skoro się nie umiesz powstrzymać :][/quote]
A jak juz ma pic, to niech szuka lokum z lozkiem ktorego nie musi dzielic z kims :] Cytat:
|
Cytat:
Jest Ci teraz smutno,pamiętaj o tym uczuciu i na drugi raz nawet po procentach myśl.One naprawdę nie usprawiedliwiają. |
Ponadto co zostało napisane przez koleżanki.
Dziwna ta Twoja Kumpela, która kładzie Cię do jednego łóżka z zajętym facetem... Może następnym razem śpiwór, karimata i kawałek podłogi w damskim pokoju, coby później nie było wyrzutów sumienia..(?) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A mnie zastanawia czemu spałas na jednym łózku z nim a nie z koleżanką:rolleyes:
Ja za czasów młodości jak nocowałam u koleżanki to u niej w łózku a nie w pokoju jej brata na dodatek razem z nim w tym samym łóżku:cool:ale moze ja sie zestarzałam i zwyczaje sie zmieniły:D |
Ciekawi mnie jedno ! Czy jak byś ty miała chłopaka i byś wypiła i przyszłoby ci spać z kolezanki kuzyne czy kim tam to czy byś też sie z nim całowała ?? hm...?? Uważam nie tylko ja tutaj jak widze że jeżeli nie umiesz sie powstrzymywać nie powinnaś pić wogole Alkoholu ! I tu nie ma tłumaczenia łatwo mówić czy coś takiego typu . Jeżeli nie jesteś w stanie tego zrobić to albo pij sama w domu albo nie wiem...:):rolleyes:
|
Stało się to już trudno. Najbardziej winny jest on skoro oficjalnie jest z dziewczyna a notorycznie ją zdradza. Sama wiesz, że jest to sprzeczne z Twoim sumieniem, więc nie powtarzaj tego w przyszłości.
|
Cytat:
i taki OT- znam przypadki ze po alkoholu we wlasnym lozku ludzie maja zwidy ze to ich partnerzy i kapna sie juz w trakcie pocalunku ze to nie oni^^ tak jakby rozmyty obraz sie nagle wyostrzyl tylko ze to bylo dwoch facetow a na lozku lezeli po duzym spozyciu% w sylwrstraXD |
co powinnas zrobic?
nie pic:P |
Cytat:
bo alkohol zostal stworzony dla ludzi.. jednak jak sie przesadzi to zazwyczaj sie cos nabroi.. Dlatego trzeba nauczyc sie pic i potrafic sobie wyznaczyc granice.. i powiedzieec samemu sobie''aha no mi to juz starczy'' no chyba ze sie chce zaliczac z gony a potem plakac i szlochac,palic ze wstydu ze sie zrobilo to czy tamto |
takie życie gimnazjalnej krejzolki :D
|
jeśli już tak się stało, to szkoda, że nie zachowałaś tego dla siebie... niewiadomo czy kumpela o tym komuś nie opowie... a jak się ta jego laska dowie, to jeszcze Ci awanturę zrobi, że z jej chłopem się całowałaś :rolleyes: :-p
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05. |
Oprogramowanie forum: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.