Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-07, 19:55   #298
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.

Cytat:
Napisane przez Nezka07 Pokaż wiadomość
Obecnie 13-letnie dzieci nie znają słowa "wstyd" Dla nich istnieje jedynie "obciach", aczkolwiek ich obciachy to dla nas żaden wstyd

A jadem będę pluła- dziergać nie umiem, to sobie chociaż aparat gębowy poćwiczę
Chcesz zestaw ćwiczeń?

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
Aj tak napierniczacie na tą naszą klasę, ale przecież nie wszyscy traktują ją jak "targowisko próżności" lub "kolekcjonowanie nieznajomych".

Ja mam konto na nk, dokładnie jedno zdjęcie(bo nie znoszę się fotografować) i nawet jeśli wstawię jeszcze kiedyś jakieś, to na pewno nie "z moją nową furą" lub "z wakacji na Karaibach"
że o rozbieranych nie wspomnę, bo to jest ohydne
Sama niewiele siebie pokazuję, ale lubię se pooglądać zdjęcia ze ślubów znajomych

Z tymi zdjęciami dzieci to przesada-zgadzam się. Jeden niemowlak w tysiącu ujęć
Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
nie wierzę...

Nie pojmuję koncepcji tego portalu. IMO jak komuś zalezy na znajomości z kimś to ją po prostu podtrzymuje, mailem, telefonem, listem, spotkaniami. Jak chce się kogoś znaleźć bo się zawieruszył, to się znajdzie.
Po co od razu portal?

Mam konto, znajomych prawdziwych i tylko 1 konto fikcyjne (nauczycielka przedszkola wrzuca tam szablony wycinanek).

Nie zawsze da kontakt się podtrzymać - ja z podstawówkową przyjaciółką ze szkoły muzycznej kontakt straciłam 17 alt temu, pół roku temu się odnalazłyśmy przez nk, mieszkamy w sąsiednich miastach i niedługo idziemy do siebie na wesela
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora