2008-12-08, 09:34
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez madame_apple
straszna!
ano cisza straszna!
U mnie slabo w tej chwili... czuje sie zle, objedzona jakas taka, do tego okres i ciezki tydzien przede mna :/ oj biedaczku,mi tez sie zbliza wiec wiem o czym mowisz..
we wtorek trudne kolo ktorego sie boje, a jutro pracuje wiec musze bardzo dobrze zagospodarowac czas zeby ze wszystkim zdazyc...chyba przyjdzie mi zarwac nocke... uroki studiow...
a i jestem taka zla... wiem, ze to glupie,ale...
dostalam od mamy na mikojaki takie sliczne rekawiczki...i dzis wracam do domu, szperam po kieszeniach i w torbie, a rekawiczek brak...zgubilam chyba bo w pracy nie zostawilam raczej, prosilam kolezanke zeby poszukala,ale nie znalazla... jest mi tak jakos smutno... rekawiczki moge odkupic zeby mam sie nie skapnela (oby byly w sklepie), ale to juz nie bedzie to samo, bo to nie bedzie ten prezent...grrr, ale jestem zla. skoro takie drobiazgi wyprowadzaja mnie z rownowagi to chyba znaczy,ze ogolnie nie jest good:/
chce juz swiat. ojej,przykro mi,ze zgubilas te rekawiczki...ale wiem ze takie cos moze wyprowadzic z rownowagi zwlaszcza ze to byl prezent..Moze powiedz mamie,ze zgubilas i niech ci kupi jeszcze jednae a ty nop za to kup jej kwiatka i bedziecie obie zadowolone
mam dzis jakis kryzys i nie wchodze w nowy ciezki tydzien z najlepszym podejsciem... ja tez mam dzis straszny kryzs..
oby jutro bylo choc troche lepiej
|
hej laleczki,
weekend minal ok,chociaz w sumie nie ok.. pare rzeczy mi sie pomieszalo...wczoraj sie zle czulam i chodzilam placzliwa cala..nie mam apetytu i wydaje mi sie,ze wszytko jest do bani..
a teraz w pracy na dodatek w cholere roboty..
wiec zaczynam..
milego dnia
|