Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kapilaroskopia (Zimne dłonie i stopy)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-08, 16:03   #16
BartBart
Przyczajenie

Dot.: Kapilaroskopia (Zimne dłonie i stopy)

Cytat:
Napisane przez _Karolka_ Pokaż wiadomość
haha nie no smieszy mnie to bo trafiles jak kulą w płot. wlasne doswiadczenie w kwestii zdrowotnych wybacz ale dla mnie nic nie znaczy.
Słusznie, tak jak pisałem nie wierz mi na słowo. To by było nawet niedobre. Sprawdź sama co jak na Ciebie działa.

Cytat:
Napisane przez _Karolka_ Pokaż wiadomość
mowie ze trafiles jak kulą w płot i bawi mnie to bo jestem instruktorka fitness wiec uwierz mi ale wiem co to jest ruch
Lubię osoby które łatwo rozbawić Moja kolejna podpowiedź, to problem z układem pokarmowym. Nadpobudliwość, częste stany poddenerwowania, oczekiwania i ogólne roztrzęsienie spowodowane natłokiem codziennych spraw i obowiązków często powoduje różnego rodzaju uciski (brzuch/żołądek itp). Jeżeli robią się przewlekłe to energia z pokarmu nie będzie regularnie pobierana i ręce oraz nogi będą zimne.

Nie wiem jak wygląda Twoja codzienna porcja ruchu, więc się nie wypowiem. Jeżeli ruchu Ci nie brak, to poszperaj nt układu pokarmowego. Rozwiązanie na pewno jest w zasięgu, ale całkowite wyleczenie możliwe jest tylko poprzez obserwację własnego organizmu. Podpowiedzi wyczerpałem Pozdrawiam sympatycznie

ps. Oki, brak ruchu nie jest jedyną przyczyną, ale warto mieć go na uwadze, bo pomaga w odzyskaniu równowagi cieplnej.

Edytowane przez BartBart
Czas edycji: 2008-12-08 o 16:31
BartBart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując