2008-12-08, 18:42
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Witajcie
molka86 dziękujemy za pamięć i życzenia i oczywiście Tobie i córeczce też życzymy wszystkiego NAJ w szczególności duuuuuużo zdrówka dla maleństwa ale ten miesiąc zleciał
niobe7 pytałaś jak oszukuję małego, że daję mu rzadziej jeść. Otóż na początku wspomnę, że nie zawsze mi się to udaje, ale próbuję utulić go, noszę go i śpiewam, oczywiście nie obędzie się bez smoka , raz dziennie podaję glukozę do picia, jak już nic nie skutkuje, wtedy poddaję się i daję mu cyca. Coś ostatnio często się domaga, ale ogólnie to tak średnio co 3 godziny, to tak by było ok
co do laktatora to ja mam i czasem używam Philips Avent ręczny i jestem z niego zadowolona jak czasem ściągam mleczko, bo chcę wyjść z domku, to całą małą buteleczkę ściągam około 5 do 10 minut.
KaSiaEG mi też kręgosłup już wysiada, normalnie tak mnie boli, że schylać się nie mogę.. a mały ma dopiero miesiąc, a co będzie później.. też myślę o zakupie leżaczka, tylko czy on zechce w nim leżeć
katakumba moj Filipek już też się uśmiecha, od dłuższego czasu najczęściej jak zasypia przy cycu i próbuję go wybudzić i mówię do niego: robaczku, to wtedy uśmiech gwarantowany
scorpionec co do badania bioderek, to dziewczyny już opisały, u nas też tak to wyglądało, lekarz oglądał małego i robił usg jedno z przyjemniejszych badan
A jeśli chodzi o szczepionki, to też bierzemy 6w1 i rota i pneumo też.
Jagaa śliczny Szymonek
A my w domku z Filipkiem sami i tak do czwarkowej nocy, piątek z mężem i na weeken znów sami mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy.
Dziewczyny orientujecie się może czy fotelik z dzieciątkiem można montować w aucie z przodu? Dziś musiałam na chwilę gdzieś wyjechać i chcąc nie chcąc musiałam Filipa zabrać ze sobą i właśnie zamontowałam fotelik z przodu, żeby go widzieć, nie wiem czy to przepisowo? Wiem, że trzeba wyłączyć poduszkę powietrzną..
AAA zapomniałam się pochwalić!!!!! Przedwczoraj wreszcie odpadł małemu pępuszek a już się martwiłam, że tak długo siedzi
|
|
|