Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridia
Wątek: Meridia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-08, 21:10   #3164
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez aaaaniaaaa Pokaż wiadomość
Niestety nie mam odwagi stanować na wagę ani się zmierzyć. Chociaż wczoraj kupiłam żakiet był to rozmiar 46 zamiast 48 lub 50 które kupowałam do tej pory. Zamierzam od poniedziałku zacząć trochę ćwiczyć (pomimo bólu w kręgosłupie) więc może wtedy waga się bardziej ruszy, bo na razie z tego co obserwuję to jest dosyć kiepsko. pozdrawiam Was i czekam na Wasze relacje. Trzymam kciuki za Was
wow Aniu super że zmieściłaś się w mniejszy rozmiar, to znaczy że dieta i to całe poświęcenie które wkładasz działa!! oby tak dalej!!!

p.s. uważaj na tej kręgosłup

Cytat:
Napisane przez szpurka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

to ja córa marnotrawna chyba z ponad tydzien sie nie odyzwalam. a to przez to, ze bylam u cioci na wsi i zajadalam sie kluskami slaskimi i golonka pieczona w piwie mowie wam zarombista ale chyba duzo nie przytylam...znaczy sie nie sprawdzalam

a tak ogolnie trzymajac sie tematu meridii, to dieta dobrze, troche cwicze, zaczelam sie nawet rozciagac mimo golony w piwie nie poszlo mi w boki, staram sie motywowac
ty paskudo golonkę i to jeszcze piwem zapijać nie ładnie... oby tylko na wadze nie było tego widać

Cytat:
Napisane przez christiane1990 Pokaż wiadomość

Aj, zazdroszcze postawy, u mnie z ćwiczeniami to krucho ale mam nadzieje ze moze się jakoś zmotywuje:rolle yes: Oczywiście trzymam kciuki i powodzenia
motywuj się motywuj, bo jakby nie było to te ćwiczenia dużo dają, pomagają przemianie materii , ruszają jelitka co przy tej cholernej meridii jest ważne bo większość z nas ma zaparcia... eh ostatnio u mnie z ruchem ciężko ale nie chce mi się nooo ale więcej chodzę niż zwykle więc może chociaż tyle
a po za tym przy ruchu wydzielają się endorfinki więc i humor lepszy

Cytat:
Napisane przez dorocia23 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny, jestem tu praktycznie nowa. Chcę się dowiedzieć, czy któraś z Was brała M w dawce 20mg? Ja biorę M15, ale nie działa na mnie. Nie mam nawet działań niepożądanych, z wyjątkiem zaparć, które mam od zawsze. Proszę podpowiedzcie coś. Buziaki
witamy witamy
tak jak pisała szpurka w Polsce nie ma 20mg a jeśli sama chciałabyś zwiększyć sobie dawkę łykając np 2x po meridii 10 to nie radzę to może być za dużo dla organizmu... Ci co wymyślili ten lek przewidzieli optymalną dawkę dla organizmu więc nie radziłabym...
może robisz jakieś błędy w diecie, albo masz za mało ruchu... niestety mimo że łyka się meridię trzeba się ruszać i dobrze (zdrowo) jeść... a szkoda bo sama zjadałabym jakiegoś śmieciowego hamburgerka

u mnie waga ogólnie utrzymuje się na poziomie, trochę tyję potem chudnę ale i tak dziwę się że po tym weekendzie mało przytyłam bo nie dość że zjadłam krokiety, trochę chleba i piłam alkohol bo byłam na imprezie to na dodatek wczoraj wpierdzieliłam całą czekoladę bo wkurzyłam się na pewnego pajaca ale nie żałuję bo była PYYYSZNA pierwszy raz w życiu zjadłam całą tabliczkę czekolady nigdy jeszcze tego nie zrobiłam bo ogólnie nie przepadam za słodkościami chyba że mnie coś napadanie ale ta była wyjątkowa hahaha

gdzie znowu dziewczyny się zapodziały?
Tereskoo? Anielska? Ineczka? Linka? Annian? o kim zaponiałam?

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując