Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-09, 15:14   #2292
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dorinka: ty już nie używasz filtrów w ogóle?
Jak to u was wygląda, rano: myjecie twarz, potem krem, odczekać, filtr, odczekać, ew podkład/puder i make up?

A na noc zwywacie make up i AD lub krem na noc? Effeclar też jest "nocny"?
I nie zapycha was jak macie tyle tego na buzi w dzien?

Ja was ostatnio ciągle pytam bo o kremach i pelęgnacji nie wiem praktycznie nic.
Mam szarą cerę, czasem coś wyskakuje, tłusta strefa T i wstyd się przyznać ale nigdy nic specjalnego nie robiłam.
Tonik, jak mi się przypomni to nivea, i wszystko.
Mam na czole taką średnio gładką skórę, jakby grudki.

I latem przez to wszystko kompletnia rezygnacja z opalania?

Ja nie jestem dobrym przykładem, bo rzucilam fitry w diabły , od września gdzieś ... Jedynie jak kwasy będę nakladać u kosmetyczki czy jakaś kuracja to wtedy tak, ostatnio nawet Acne Derm rzadko używam. Pewnie za jakiś czas wrócę do Acne ale raz w tygodniu tylko

2 razy w tygodniu peeling azjatycki z BU, polecony przez Hanię, płyn micelarny do demakijażu, krem pod oczy, na noc-wsio

Wstaję, przecieram tonikiem tylko (zwykłym Ziajii Ogórkowym, albo Dermiki z kwasem salicylowym) krem, makijaż, gotowe

Nie musisz rezygnować latem z opalania, wystarczy odstawić kwasy wszelkie odpowiednio wcześniej i tyle, ale twarzy nie radzę opalać w ogóle, bo zmarchy wychodzą i robią się przebarwienia
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora