2008-12-09, 22:02
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
Napisane przez ona2008
ja na twoim miejscu wybralabymz tych podanych ten za 95- bo sa bardzo podobne , on jest ladny i wyglada na solidnie zrobiony, a te pare zl roznicy to sie zaoszczedzi i pojdzie na koszty przesylki.choc sadze ze w swoim miescie w jakims wikeszym markecie w bocznych sklepach znajdziesz cos tanszego za nie wiem 60 zl np i tez bedzie ladny i solidny. nie dokupowalabym nic do tego ew jakas slodycz jak piszesz np ulubionego batona, jedno ulubione piwo, czy male serduszko z linda(ok 10zl) tak zeby byl jeden, pojedynczy dorbiazg, swiadczacy o tym ze wiesz co mu sie podoba, znasz jego gust w piwnie/batonach/czekoladzie a nie chodzi o to zeby mu tych przykladowych batonow worek kupic.
uwazam ze portfel to dobry pomysl, moj choc ma 18 lat ma taki prosty portfel i go lubi(od rodzicow chyba dostal). ni euwazam zeby byl za powazny dla mlodego chlopaka, zadko ktory sie ucieszy z takich materialowych ze sklepow odziezowych(trned ten konczy sie z reguly w gimnazjum, potem panowie poza skate'mi chca byc starsi i dojrzalsi niz wiek wskazuje  )
|
zgadzam się... nie uważam, że ten portfel byłby zbyt powazny. Patrząc nawet po jego znajomych, którzy nosza pdobne. Mojemu akurat popsuł się zamek i generalnie troche już 'zdziadał' portfelik...
Po za tym pracuje w dośc poważnej firmie (mimo wieku) wiec niewypadałoby mu latać ze szmacianym. 
mimo wszytsko jednak będę myślała nad czymś innym...
znów pod górkę, wracamy do punktu wyjścia
|
|