Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-09, 23:22   #2368
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczynki
Ciągle czytam... Teraz jedynie chcę się pożegnać, bo podejrzewam u siebie poważną chorobę i nie wiem kiedy (i czy w ogóle) wrócę
Na wszelki wypadek: Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku
Manguś Ty lepiej nie znikaj tylko pisz co jest? co podejrzewasz? i czy tylko podejrzewasz bo naczytałaś się w necie czy byłaś u lekarza i już wiesz? W każdym razie napisz bo się martwimy!!

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

oj, kurcze, to pechowo
ano

Cytat:

o, super! Nie wiem czy pamiętasz, ja rok temu miałam wlasnie przebieranego sylwestra przebrali sie absolutnie wszyscy (a bylo nas z 50 osób). Niektórzy tak sie pokamuflowali, że nie dało się ich rozpoznać . Musze powiedziec, ze to byl moj najlepszy sylwester w zyciu .
faktycznie pisałaś o tym mam nadzieję ze u nas też to wypali

Cytat:

Miałam wrócić w piątek, ale okazało się, że zakwalifikowali mnie na takie szkolenie dla organizacji pozarządowych, więc musiałam wrócić wcześniej . Ale kilka dni odpoczynku zdala od cywilizacji zaliczone .
oho, fajnie brzmi to szkolenie mam nadzieję ze wypoczęłaś trochę

u mnie wieczór przy kompie (bo dawno takiego nie było ), dokończyłam projekt z pedagogiki, próbowałam po raz enty podłączyć Siss neta (ale już sie dowiedziałam ze się nie da, bo trzeba zmienic pakiet internetowy najpierw a ja się tyle namęczyłam ) Niedługo zmierzam w stronę łóżka

dobranoc Słonka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora