Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-09, 22:23   #574
cathy
Organizatorka

GG do cathy
Dot.: kosmetyki nyx

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Ups to pomieszalam.Zaraz poprawie opisy.

Zdjecie nie oddaje faktycznego koloru Beauty Queen i probowalam zrobic w roznych ustawieniach i nic z tego On jest taki typowo jagodowy-jakbys rozgryzla jagode to odcien jest identycznie nasycony.
Na zdjeciu faktycznie jest zblizony do oberzyny,choc na moim monitorze to wychodzi niczym sliwka w strone brazu
Nie mam Nyx-owych trojek,wzielam te bo to akurat moje kolory i nie zawiodlam sie
E tam, nie pomieszałaś ja też nie wpadłabym na to, że to nie NYX- owa trojka, gdybyś nie zamówiła takiej ślicznej paletki, że mi zazdrość się włączyła i myślenie, jakim cudem ją przegapiłam oglądając mnóstwo swatchy trójek na youtubie
Dzięki za opis Beauty Queen. Trochę mnie uspokoiłaś, bo strasznie się napaliłam na ten kolor, bo mam już dosyć szaroburych fioletów wyglądających siniakowato i dających efekt podbitego oka (u mnie się nie sprawdzają zupełnie ) i myślałam, że właśnie znalazłam to, czego szukałam, a potem zobaczyłam Twoją fotkę i lekko mi mina zrzedła. Ale skoro piszesz, że to jagoda, to super
Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Na szczęście za 25$ mnie na razie nie kusi, chyba, że dolar spadnie do kursu sprzed kilku miesięcy, ale nic na to nie wskazuje, więc chyba będę żyć bez tego cuda
cathy jest offline Zgłoś do moderatora