Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 06:32   #2137
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
No, naprawdę . Już bez prądu, bez ogrzewania można wytrzymac, ale bez wody . W sklepie wykupione wszelkie zapasy wody mineralnej... Mieliśmy jedna butelkę 1,5-litrową na umycie zębów i twarzy... Tracę nadzieję, że puszczą wodę do rana...

A ja musze wstać o 5.00 na zajęcia...
ojj wiem co czujesz, u nas raz w wakacje nie było wody chyba ze 3 dni (w sumie to głośna sprawa była, normlanie w wiadomościach o tym mówili) Ja akurat kompałam się u TŻ'ta bo u niego było wszystko ok (mieszka 15 km ode mnie) ale generalnie była masakra (ale za to jakie rozmowy kwitły przy oczekiwaniu na wode którą przywozili )

A wogóle musze się pochwalić że mamy już zrobione nauki Były to 2 spotkania z czego jedno z księdzem, jedno z babką z poradni.. ksiądz ciekawe rzeczy mówił, bardzo mi się podobało, za to to drugie spotkanie to normlanie takie farmazony że masakra, ja rozumiem to, że kościół nie uznaje środków antykoncepcyjnych, ale czemu opowiadają takie bajki o ich zgubnym działaniu to nie wiem, ale mniejsza z tym
Została nam jeszcze poradnia na którą idziemy 5 stycznia(indywidualnie się chodzi i spotkanie pół godzinne) i 22lutego Dekanalny Dzień Skupienia