Wątek
:
Quality we Wrocławiu:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-12-10, 09:10
#
1
ETERNITY
Rozeznanie
Quality we Wrocławiu:)
Witajcie kochane po mojej dość długiej nieobecności
Wątek założyłam bo wreszcie spełniły się zapowiedzi i Quality jest wreszcie we Wrocławiu
Wczoraj byłam tam pierwszy raz(choć perfumeria jest otwarta od września jak się dowiedziałam) i jestem pod ogromnym wrażeniem.Są dostępne WSZYSTKIE marki niszowe jakie są dostępne w Warszawie.Krążyłam wśród półek i sama nie wiedziałam od czego zacząć
Do tej pory te wszystkie flakony widziałam tylko na zdjęciach na stronie internetowej perfumerii.Na żywo są jeszcze piękniejsze
Dodatkowo spotkała mnie miła niespodzianka-w perfumerii była obecna właścicielka-Pani Stanisława oraz jej rodzina
Choć nic nie kupiłam to w perfumerii spędziłam prawie godzinę w baaardzo miłej atmosferze.Rozmawiałyśmy o zapachach.Testowałam kilka, a oczy śmiały mi się do następnych.Poza tym specjalnym skanerem córka Pani Stanisławy zbadała moją skórę i teraz wiem lepiej, jak ją pielęgnować
Naprawdę musiałam się z Wami tym podzielić, bo czekałam na tą perfumerię we Wrocławiu jak nie wiem co(do tej pory zamawiałam przez internet perfumy z niej) .Mam nadzieję,że moje informacje,jakby nie patrzeć z pierwszej reki(
)przydadzą się komuś
Naprawdę warto tam iść
ETERNITY
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do ETERNITY
Odwiedź stronę www użytkownika ETERNITY
Znajdź więcej postów ETERNITY