2008-12-10, 12:30
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
czolem mlode duchem i cialem
u mnie dzisiaj wolne [znaczy przed nocka w pracy ]..ale musze troche rzeczy w domu porobic, wiec jestem na chwile tylko i szybko odpisuje ...ogolnie jest spoko-nadal cwicze testy na prawko..juz mam coraz lepsze wyniki [1 blad], ale chce miec 100%-wiem kujon, nie musicie mowic;P ... ostatnio sie dowiedzialam, ze moja kumpela jest w ciazy [3 mies.] i juz na zwolnieniu z pracy...dziwi mnie to strasznie, bo uwazam ze to troche za wczesnie [zwazywszy ze jest wszystko ok, nie ma zagrozenia]..a jak wy uwazacie? - jest taki trend by wysylac wszystkie kobiety w ciazy na zwolnienie...bardziej mnie to zastanawia jak potem reaguje pracodawca, gdy taka babka prawie po roku wraca do pracy...
pozatym bede musiala odwiedzic szpital jeszcze dzisiaj...moja tesciowa jest na obserwcji, potym jak zemdlala wczoraj na ulicy...mam nadzieje,ze potrwa to tylko max. tydz. [nie jest najlepszego zdrowia,ale trza byc dobrej mysli].
jesli dzis ktorejs przygadam -prosze nie bic..czekam na wizyte cioci w czerwonym szaliku ...jak sie nie pojawi to bedziem myslec co dalej [cos mi sie rozregulowalo ostatnio i chyba bede musiala isc do gina].
no a na dobry humor zapodaje:
U Ruskich:
Przychodzi Wania do baru i zamawia piwo. Kelnerka przynosi i stawia na podstawce. Za jakiś
czas Wania zamawia jeszcze jedno. Ponieważ podstawka zniknęła to kelnerka przyniosła nowa.
Przy trzecim piwie kelnerka się wkurzyła i nie przyniosła podstawki. Wania zdziwiony:
- A waflia niet???
-------------------------------
Przychodzi Polski turysta do angielskiej restauracji i pyta:
- Co macie do jedzenia?
- Hot Dog - Odpowiada kelner.
- A co to znaczy po polsku - Pyta turysta.
- Gorący pies - Odpowiada kelner.
- Może być - Mówi turysta.
Po chwili przychodzi kelner z parówką w bułce, a turysta krzyczy:
- Panie, to miał byc pies, a Pan podał mi tylko ogon!
---------------------------------------------------
Jane - nie martw sie na zapas - tylko radze ci albo przejsc sie do ksiegarni i nabyc jakas ksiazyne o ciazy [tam tlumacza jak krowie na miedzy-sama wiem bo mam 2] lub tez wlizc na strony:
http://www.babycenter.com/
http://www.mamanaczasie.pl/
parenting.pl/
www.ebrzuszek.pl/
Syla - trzymam kciuki by wszystko bylo ok. szkoda ze tego nie mozna sprawdzic inaczej....ale po prostu idz na chama do tej kliniki i juz!
Fruzia - no nieladnie, nieladnie myslisz...powiedz mi jak na studiach idzie? bo to sesja chyba sie zbliza zaraz, co? a co do slubu moze sama pocwiczysz swojego tzta? powiedz mu, ze teraz juz nie zaszkodzi organizowac-bo to i tak srednio rok czasu zajmuje...
Kathi - fajny ten twoj brzdac ...bedzie super starszym bratem...a pozatym slicznie wygladalas na slubie...naprawde jak ksiezniczka. no a na swieta z checia bym przyjechala do Wiednia i ciebie, bo podobno pieknie jest. w trojmiescie jest juz troche gwaizdkowo-pelno swiatelek, we wszystkich trzech miastach wielkie choinki...a u mnie w domu przystrajanie bedzie chyba w przyszlym tyg.
Olivka - jesli lykasz Gonal tzn ze znow bedziesz miec niedlugo IUI ? jakby co tzrymam kciuki..
Domi - ladne te twoje sukienki ..trzymam kciuki by przygotowania poszly gladko...a powiedz mi co z sala? patrzyliscie juz?
Asia - hej! co dobrego u ciebie?
Gabi - jak nastroje? jak remoncik?
Loni - mam nadzieje,ze do konca roku wybijesz wszystkie infekcje i sama bedziesz opowiadac nam kawaly o sexie
Blondynka - jak tam twoj brzuszek?
Tola - uparty ten twoj Mikolaj ..cos czuje, ze na gwiazdke was nawiedzi jako prezencik juz rozpakowany
|
|
|