Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode - Kielce cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 13:26   #3485
Nanuska
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
byłam na targach na których był kuba dlatego mam jego cennik. Zdjęcia 2.000 filmowanie od 1.500-3.000.
Ok, dzięki Natalusia - będę musiała się jakoś z nim skontaktować - mam nadzieję że będzie miał jeszcze wolny mój termin.

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Nanuska u nas na weselu było dokładnie 101 osób i nie było ciasno Płacicie też za oprawę i komnatę? My tak i było przepięknie.
No to mnie pocieszyłaś bo troszkę się bałam że będzie mało miejsca do tańczenia. Tak myślimy o tej oprawie ale nie wiem czy ze wszystkich tych atrakcji skorzystamy. Jeśli chodzi o komnatę to zrozumiałam tą Panią tak, że ta komnata jest już w cenie - będę musiała się dopytać. Puchatku M. a czy mieliście fajerwerki bo ta Pani coś wspominała.

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Nanuska możesz iść już wstępnie zarezerwować godzinę ślubu, proboszcz napiszę karteczkę, ale i tak po Nowym Roku trzeba iść drugi raz żeby wpisał Cię do księgi na 2010r.
Ja w czerwcu 2008 rezerwowałam godzinę ślubu na sierpień 2010 w parafii Ducha Świętego.
W takim razie w tą niedziele po Świętach wybierzemy się do proboszcza i zarezerwujemy sobie godzinę. Dzięki za odpowiedź
Nanuska jest offline Zgłoś do moderatora