Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - perfumy a znak zodiaku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 14:38   #281
miss natasha
Zadomowienie

Dot.: perfumy a znak zodiaku

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Widzę, że RAKI nie są tu zbyt licznie reprezentowane więc spieszę naprawić ten stan rzeczy

Z góry mówię, że w żadne horoskopy nie wierzę ani trochę, racjonalistka ze mnie okrutna, ale w ramach zabawy mogę poszukać ewentualnej siostry zapachowej, choć zależności od znaku zodiaku bym tu nie upatrywała

Urodzona zostałam w lipcu, ale zapachowo najlepiej mi jesienią i zimą. Lubię otulacze, przyprawowce, kadzidlaki, drewniaki. Orientalną słodycz. W gruncie rzeczy mam problem z zapachami na lato.

Niezmiennie zachwycają mnie (kolejność przypadkowa, może z pominięciem pozycji pierwszej): Black Cashmere, Smok, OI, Dzing, Kyoto, UBV, Gloria, Jaisalmer, Tea for Two, Safran Troublant, Gustaw, Nature Millenaire, Encre Noire, Dolce Vita, Feminite du Bois, Theoremy.

Te przede wszystkim.

29.06, również Rak
wyróżnione na fioletowo podzielam natomiast tych zielonych nie znam, a być może też przypadłyby mi do gustu

oprócz tego dodałabym Kenzo Amour, Lolitę L, EDM Hermesa, Jour de Fete - słodkie przytulaki ale orient też lubię.
Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Mnie również jest bardzo miło Jest duża szansa, że dzięki uprzejmości Miss Natashy (o ile coś nieprzewidzianego nie wypadnie) będę miała własną flaszkę Wenge, a wtedy dostaniesz ode mnie odlewkę. Jeśli kochasz BC to pokochasz i Wenge - dla mnie to coś bardzo podobnego, tylko lżejszego i bez róży, za którą nie przepadam. Wenge to jest właśnie ta nuta, którą w BC lubię najbardziej
może dziś uda mi się wyskoczyć po Twoją flaszkę

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując