2008-12-10, 14:38
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: perfumy a znak zodiaku
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
Widzę, że RAKI nie są tu zbyt licznie reprezentowane  więc spieszę naprawić ten stan rzeczy
Z góry mówię, że w żadne horoskopy nie wierzę ani trochę, racjonalistka ze mnie okrutna, ale w ramach zabawy mogę poszukać ewentualnej siostry zapachowej, choć zależności od znaku zodiaku bym tu nie upatrywała
Urodzona zostałam w lipcu, ale zapachowo najlepiej mi jesienią i zimą. Lubię otulacze, przyprawowce, kadzidlaki, drewniaki. Orientalną słodycz. W gruncie rzeczy mam problem z zapachami na lato.
Niezmiennie zachwycają mnie (kolejność przypadkowa, może z pominięciem pozycji pierwszej): Black Cashmere, Smok, OI, Dzing, Kyoto, UBV, Gloria, Jaisalmer, Tea for Two, Safran Troublant, Gustaw, Nature Millenaire, Encre Noire, Dolce Vita, Feminite du Bois, Theoremy.
Te przede wszystkim.

|
29.06, również Rak 
wyróżnione na fioletowo podzielam natomiast tych zielonych nie znam, a być może też przypadłyby mi do gustu 
oprócz tego dodałabym Kenzo Amour, Lolitę L, EDM Hermesa, Jour de Fete - słodkie przytulaki ale orient też lubię.
Cytat:
Napisane przez Daffodilka
 Mnie również jest bardzo miło  Jest duża szansa, że dzięki uprzejmości Miss Natashy (o ile coś nieprzewidzianego nie wypadnie) będę miała własną flaszkę Wenge, a wtedy dostaniesz ode mnie odlewkę. Jeśli kochasz BC to pokochasz i Wenge - dla mnie to coś bardzo podobnego, tylko lżejszego i bez róży, za którą nie przepadam. Wenge to jest właśnie ta nuta, którą w BC lubię najbardziej 
|
może dziś uda mi się wyskoczyć po Twoją flaszkę
|