Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 21:37   #2376
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

uffff ale sie naczytalam - nadrabialam chyba z 25 stron!!! Masakros jeszcze taka nie wyspana jestem bo dzis mialam nocke i zaraz po nocce rano w pociag i do mamusi bo sie stasknilam strasznie bo ostatnim razem bylam chyba z 3 tyg temu i tylko na jedno popoludnie ;/ beznadziejna ta praca bo nawet nie mam kiedy do domu pojechac a to niby tylko ok. 70 km ;/

Musze sie pochwalic ze kupilismy z Tżtem sobie nowe lozeczko, komode i szafeczke - jutro nam chyba przywioza Od mojej mamci dostaniemy duuuza koldre puchowa i poduszki na gwiazdke - juz leza u mnie w pokoju Zamowilam sobie na allegro posciel i bedziemy miec super sypialnie, w ktorej ciezko bedzie sie poruszyc bo na razie mamy do dyspozycji tylko 1 malutki pokoik No ale co tam, najwazniejsze ze bedziemy mieli wygodne lozeczko bo tamto co mamy jest strasznie twarde, juz sie sypie i jest szerokie tylko na 110 cm (bo jak Tż je kupowal to jeszcze nie planowal ze kiedys pozna mnie )

Zastanawiamy sie tez nad tym zakupem wodki...Myslalam ze nie bedziemy kupowac wczesniej ale teraz sama juz nie wiem, bo w sumie mamy kase takze mozna juz kupic Bo wszedzie trabia ze ma zdrozec 1 zl na butelce, a przy takiej ilosci jaka potrzebujemy na wesele to jednak sporo kasy wychodzi...
Tylko ja dalej nie wiem jaka ta wodke kupic.... W Auchanie jest promocja sobieskiego i butelka kosztuje cos ok. 18 zl ale dodatkowo jest albo szklaneczka, albo 2 kieliszki I zastanawiamy sie czy nie kupic bo mielibysmy duuuuuzo szklanek do przyszlego mieszkania hahaahha Tylko czy Sobieski jest ok??

Edit: Oczywiscie zapomnialam z tego wszystkiego pogratulowac Jadze zareczyn Gratuluje kochana wreszcie sie doczekalas

Anika111 sukienka z Agnes o ktora pytalas byla tez moja wypatrzona i pisalam do salonu zeby przyslali mi zdjecie. Przyslali po miesiacu ale ja juz mam inna suknie Mam zdjecie ale tylko takie ze zwyklego aparatu i suknia nie podoba mi sie na nim tak jak w salonie Jak chcesz moge Ci poslac

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2008-12-10 o 21:44
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora