Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 22:42   #4519
Tanyia
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Piękny zbiór

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
to sa chyba Beige Chic? ja tez mam i bardzo je lubie

ja polecam pedzle Inglota - przynajmniej te do cieni
A ja powiem Wam w sekrecie, że czekam na motylowe kulasy będę się cieszyc za kilka dni
A na Inglocie na całej linii się zawiodłam- cienie mnie uczulają, puder też ( cała twarz obsypana była jakby czerwoną kaszką manną ) a pędzel mi łysieje Niby na początku był fajny, mięciutki, fajnie się zapowiadał, a teraz gubi mi włosy jak głupi. Koniec z inglotem dla mnie

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość

Ktoś z innej strony - czyli cudzoziemiec po rosyjsku. Kocham ten język

Właśnie wróciłam z nieplanowanego wyjścia na piwo mojej grupy z roku. Było świetnie, tylko teraz troszkę śmierdzę papierosami
Ja też kocham rosyjski
Mój Pierwowzór ( nie klon ) ma w sobie częsc rosyjskiej krwi, wszyscy wołają na niego po imieniu ale rosyjskim, a on mówi tak specyficznie ( takie specjalne brzmienie i tembr głosu ) chyba tą właśnie rosyjskośc kochałam w nim najbardziej Ogólnie uważam, że rosyjski jest bardzo zmysłowym i sexownym językiem ( szkoda, że oprócz kilku zwrotów nie znam tego języka ) Moim marzeniem jest jechac do Moskwy.

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość

Wyjaśniło się skąd mam takie problemy z głową. Zrobiłam RTG i chodzę na rehabilitację-odnowiła mi się kontuzja kręgosłupa szyjnego po wypadku samochodowym jaki miałam 8 lat temu. I teraz coś naciska na rdzeń kręgowy powodując straszny ból. Ale rehabilitacja bardzo pomaga.

Ja też dostałam sms od Sephory i tam razem zamierzam go wykorzystać. A UC złapał mi wszystkie prezenty świąteczne (chyba z 10)
Serenitko dużo zdrówka, dobrze że rechabilitacja pomaga
Współczuje Ci, Ze UC Ci złapało wszystkie paczki, a to zgniłki

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
O mamo! Co oni robią, niech się do Świąt przygotowują, gotują, sprzątają, a nie prezenty łapią!

Mnie boli wszystko, biust, brzuch...grrr...
Mnie tez wszystko boli, kręgosłup najbardziej Łącze się z Tobą w bólu.
W mnie celnicy chodzą wyluzowan, są nawet całkiem mili i, nie wiem czemu inni tacy gorliwi

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
wklejam bo udało mi się w końcu dorwać do kompa
zdjęcia nie oddają kolorków z realu ale spisałam sobie numerki jak składałam paletki

Ja własnie dostałam zestaw 24 pędzli od wizazysci.pl po mału próbuję
moje dzisiejsze szaleństwo
Piękna kolekcja Zaszalałas

Marta ja nie wiem po kim mam głowę, chyba po Pierwowzorze moge w siebie wlewac niemalże litrami i jest ok, az przyjdzie taka chwila, że wystarczy kropelka więcej i wtedy się składam pod stół

Uciekam spac, bo jutro wcześnie wstaje, a jestem ostatnio non stop zmęczona i zestresowana i ciągle się w nocy budzę.

ZUMBA

Edytowane przez Tanyia
Czas edycji: 2008-12-10 o 22:46
Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora