2008-12-10, 22:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI
Cytat:
Napisane przez joanaros
|
Piękny zbiór 
Cytat:
Napisane przez ranka
to sa chyba Beige Chic? ja tez mam i bardzo je lubie
ja polecam pedzle Inglota - przynajmniej te do cieni
|
A ja powiem Wam w sekrecie, że czekam na motylowe kulasy będę się cieszyc za kilka dni 
A na Inglocie na całej linii się zawiodłam- cienie mnie uczulają, puder też ( cała twarz obsypana była jakby czerwoną kaszką manną ) a pędzel mi łysieje   Niby na początku był fajny, mięciutki, fajnie się zapowiadał, a teraz gubi mi włosy jak głupi. Koniec z inglotem dla mnie  
Cytat:
Napisane przez martaboy
Ktoś z innej strony - czyli cudzoziemiec po rosyjsku. Kocham ten język
Właśnie wróciłam z nieplanowanego wyjścia na piwo mojej grupy z roku. Było świetnie, tylko teraz troszkę śmierdzę papierosami 
|
Ja też kocham rosyjski  
Mój Pierwowzór ( nie klon ) ma w sobie częsc rosyjskiej krwi, wszyscy wołają na niego po imieniu ale rosyjskim, a on mówi tak specyficznie ( takie specjalne brzmienie i tembr głosu ) chyba tą właśnie rosyjskośc kochałam w nim najbardziej Ogólnie uważam, że rosyjski jest bardzo zmysłowym i sexownym językiem ( szkoda, że oprócz kilku zwrotów nie znam tego języka ) Moim marzeniem jest jechac do Moskwy.
Cytat:
Napisane przez Serenite_
Wyjaśniło się skąd mam takie problemy z głową. Zrobiłam RTG i chodzę na rehabilitację-odnowiła mi się kontuzja kręgosłupa szyjnego po wypadku samochodowym jaki miałam 8 lat temu. I teraz coś naciska na rdzeń kręgowy powodując straszny ból. Ale rehabilitacja bardzo pomaga.
Ja też dostałam sms od Sephory i tam razem zamierzam go wykorzystać. A UC złapał mi wszystkie prezenty świąteczne (chyba z 10) 
|
Serenitko dużo zdrówka, dobrze że rechabilitacja pomaga 
Współczuje Ci, Ze UC Ci złapało wszystkie paczki, a to zgniłki 
Cytat:
Napisane przez martaboy
O mamo! Co oni robią, niech się do Świąt przygotowują, gotują, sprzątają, a nie prezenty łapią!
Mnie boli wszystko, biust, brzuch...grrr...
|
Mnie tez wszystko boli, kręgosłup najbardziej Łącze się z Tobą w bólu.
W mnie celnicy chodzą wyluzowan, są nawet całkiem mili i, nie wiem czemu inni tacy gorliwi 
Cytat:
Napisane przez bmoniq
wklejam bo udało mi się w końcu dorwać do kompa 
zdjęcia nie oddają kolorków z realu ale spisałam sobie numerki jak składałam paletki
Ja własnie dostałam zestaw 24 pędzli od wizazysci.pl po mału próbuję
moje dzisiejsze szaleństwo  
|
Piękna kolekcja Zaszalałas 
Marta ja nie wiem po kim mam głowę, chyba po Pierwowzorze moge w siebie wlewac niemalże litrami i jest ok, az przyjdzie taka chwila, że wystarczy kropelka więcej i wtedy się składam pod stół
Uciekam spac, bo jutro wcześnie wstaje, a jestem ostatnio non stop zmęczona i zestresowana i ciągle się w nocy budzę.
Edytowane przez Tanyia
Czas edycji: 2008-12-10 o 22:46
|
|
|