Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Napisane przez Margot45
Że Sałatą, to mi nie dziwne  poza tym, w mojej wypowiedzi specjalnie był "  " na końcu, zeby zaznaczyć, że się dystansuję od takiego wizerunku delikatnej słabej kobietki. Zresztą, na ile mnie znasz, to chyba wiesz, że mi do takiej wersji dość daleko A strzela się (z broni palnej) całkiem przyjemnie, choć z celnością u mnie kiepsko 
|
Wasza margotkowa Wysokość, ależ ja wiem, że się dystansujesz. 
Gdybyś się rozejrzała, to ja tam zaraz obok stoję - w tym samym dystansie. 
Cytat:
Napisane przez Margot45
A tak w ogóle to chyba za dużo używam oczu  w sensie ksiazkowo-komputerowo-nieśpiącym  ledwo co widzę, wyglądam jak królik albinos, nawet się dziś nie umalowałam do pracy, zeby tym ślepkom pozwolic odpocząc. Krople niestety nie pomagają, pomogłoby jakbymsię wyspała, ale jeszcze co najmniej dwa dni, zanim to nastąpi, ech... 
|
Margot 
Przytulam, podaję rękę (nie tylko z tej okazji) i ogólnie solidaryzuję się. 
Cytat:
Napisane przez madziczka
Dostałam sms-a od Agnyski. Humor jej dopisuje, jest po lekach, kroplówkach, zastrzykach. Napisała, że nie jest źle, jutro ma dalsze badania. Podobno ma widok z okna na cmentarz 
|
Agnyska w ogóle jest niesamowicie pogodną osobą. 
Przekaż uściski. I jeszcze - że czekamy na jej powrót też przekaż. 
Cytat:
Napisane przez madziczka
Już przekazałam  Na wyrost, ale założyłam, że będziecie jej dobrze życzyć 
|
Hahahaha! Ciekawe, jak to zrobiłaś. Prorok jakiś? 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Gdybym miał wybierać, wolałbym być bukiem 
|
Ja cedrem. Ale chyba tej opcji nie było. 
Cytat:
Napisane przez gryx82
U mnie "dusza" ma zawsze konotacje religijne, "duch" zaś - filozoficzne (nie znalazłem lepszego słowa, a "bojowe" nie bardzo pasuje  ).
|
A, to prawda. Też mam takie skojarzenia, ale nie sądzę, by była to norma ogólna (chociażby na przykładzie wspomnianego tekstu, czy zadomowionych w potocznym języku powiedzonek typu "wszelki duch Pana Boga chwali).
Cytat:
Napisane przez gryx82
Nie znałem. I wtedy serce mi pęknie Chrystusie 
|
Tak, Chrystusie. 
Zważywszy na to, że pisał to Żyd. I jednocześnie autor najlepszej Czarnej Mszy jaką w życiu czytałam... 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Przerażającą elokwencją 
|
Gryxiu, jeśli był to komplement, to naprawdę oryginalny. 
Barrrdzo mi się podobał.
Cytat:
Napisane przez Aggie125
A w kwestii jakim drzewem kto by chciał być, wg horoskopu celtyckiego jestem LIPĄ - tam nie ma podziału drzewo=miesiąc, ale każde drzewo ma pod swoja opieką o ile pamiętam kilka róznych tygodni w roku.
|
O! Wygooglałam sobie ten horoskop i lipą jest mój Królewna. 
Ja zaś jestem jarzębiną i przeczytałam kilka opisów. Ogólnie - im krótszy, tym bardziej mi się podoba.
Cytat:
Napisane przez miss natasha
zrobiłam pranie, herbatę z mlekiem i teraz chyba poczytam materiały na jutrzejsze zajęcia z socjologii [i przetłumaczę z nich słówka których nie rozumiem]
a potem Harry P. część 6  [śmiejcie się, ale uwielbiam tą książkę  ] = zabiłabym, gdyby ktoś mi wyjawił zakończenie 
|
No to łap PW? 
Żart! Żart! Nie bić!
Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-12-10 o 21:45
|