Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 21:49   #4523
Serenite_
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Piękny zbiór

A ja powiem Wam w sekrecie, że czekam na motylowe kulasy będę się cieszyc za kilka dni
A na Inglocie na całej linii się zawiodłam- cienie mnie uczulają, puder też ( cała twarz obsypana była jakby czerwoną kaszką manną ) a pędzel mi łysieje Niby na początku był fajny, mięciutki, fajnie się zapowiadał, a teraz gubi mi włosy jak głupi. Koniec z inglotem dla mnie

Ja też kocham rosyjski
Mój Pierwowzór ( nie klon ) ma w sobie częsc rosyjskiej krwi, wszyscy wołają na niego po imieniu ale rosyjskim, a on mówi tak specyficznie ( takie specjalne brzmienie i tembr głosu ) chyba tą właśnie rosyjskośc kochałam w nim najbardziej Ogólnie uważam, że rosyjski jest bardzo zmysłowym i sexownym językiem ( szkoda, że oprócz kilku zwrotów nie znam tego języka ) Moim marzeniem jest jechac do Moskwy.

Serenitko dużo zdrówka, dobrze że rechabilitacja pomaga
Współczuje Ci, Ze UC Ci złapało wszystkie paczki, a to zgniłki

Mnie tez wszystko boli, kręgosłup najbardziej Łącze się z Tobą w bólu.
W mnie celnicy chodzą wyluzowan, są nawet całkiem mili i, nie wiem czemu inni tacy gorliwi

Piękna kolekcja Zaszalałas

Marta ja nie wiem po kim mam głowę, chyba po Pierwowzorze moge w siebie wlewac niemalże litrami i jest ok, az przyjdzie taka chwila, że wystarczy kropelka więcej i wtedy się składam pod stół

Uciekam spac, bo jutro wcześnie wstaje, a jestem ostatnio non stop zmęczona i zestresowana i ciągle się w nocy budzę.

A ja znam bardzo dobrze rosyjski, ale go nie znoszę (Uraz z dzieciństwa )
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora