Dot.: proszę o radę, co zrobić?
kurcze... ałaaa... nienawidzę zdrady!!... chodzenie na imprezy osobno - głupota.
nie wiem co masz zrobić... lepiej zadzwon do tego "przyjaciela" któremu chodziło tak naprawdę tylko o ... i powiedz mu,że to sprzed roku to była pomyłka i ze chcesz zeby na zawsze zniknął z Twojego życia, jeszcze powinien dostać w twarz "NAJLEPSZY PRZYJACIEL" - w ogóle pomyśl co Ty napisałaś tutaj, to miało być śmieszne?... albo powiedz o tym swojemu chłopakowi i czuj się podle, że zrobiłaś coś takiego dobremu chłopakowi...
sorry,że jestem niemiły... trochę się zdenerwowałem... zadedykowałbym Ci jedną piosenkę Paktofoniki, ale nie będę już tak bardzo wylewny ze swoimi negatywnymi emocjami
no i coś, co powinnaś wziąć sobie do serca... najlepszy przyjaciel to ktoś, kto:
a) powinien PILNOWAĆ Cię na imprezie i w odpowiednim momencie zabronić Ci dalszego spożywania alkoholu
b) prawdziwy przyjaciel wie,że masz kochającego faceta i w związku z tym, że jest Twoim przyjacielem (NAJLEPSZYM) dba o Twoje szczęście w związku
c) prawdziwy przyjaciel pilnuje Cię przed innymi facetami... a nie wykorzystuje Ciebie podczas gdy facet jego najlepszej przyjaciółki siedzi w domu i myśli "moje Kochanie na pewno dobrze się bawi, tęsknię za nią"
d) nie wiesz nic o przyjaźni... życzę Ci,żebyś już lepiej nigdy nie zaznała "najlepszej przyjaźni" - tak będzie lepiej dla Ciebie i dla faceta, który uważa,że jesteś cudowna
ehhh...
Edytowane przez Jacek0x
Czas edycji: 2008-12-10 o 22:08
|