Wątek
:
Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-12-10, 22:08
#
4532
candace1
Zakorzenienie
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI
Cytat:
Napisane przez
phdwao
mam małe skrzywienie bo robię badania na subkultura techno no i stereotypy, ja nie chodze więc tez mam złe wyobrażenie o uczestnikach tych imprez, tzn różowy perłowy płyszczyk, opalona platynowa blondi, tipsy itd. tylko nie bij, to moje skrzywienie
Wiesz co - ja
zanim wyszłam za mąż
chodziłam nawet kilka razy w tygodniu na imprezy techno - szczególnie gdy mieszkałam w Katowicach. (Chorzów i klub Piramida
:love :
)
Wolałam wyszaleć się na parkiecie zamiast chodzić na siłownię. Lepsze efekty były po takim wysiłku i przyjemniejsze to niż powtarzanie w kółko tego samego ćwiczenia..
Poznałam na tych imprezach fantastycznych ludzi i nie były to zmanierowane blundyny... choć takie też się pojawiały - jak wszędzie
Generalnie teraz z tego co widzę troszkę inaczej wyglądają te imprezy, bo też roczniki trochę inne w większości na nie chodzą
Co chcę powiedzieć, to że u nas w kraju nadal żyjemy stereotypami.
Jak różowy błyszczyk i blond włosy + mini to pusta lalka i zapewne łatwa
dajka.
Jak facet ma różową koszulkę/koszulę to najpewniej gej...
Fakt - pierwsze wrażenie się liczy ale często jest bardzo mylne... Ja bardzo nie lubię takiego myślenia - strasznie mnie to wkurza, ale może przez to że odczułam to kiedyś na sobie
A muzyka techno jest naprawdę wciągająca + gra świateł i jest miodzio
Ja w ogóle lubię muzykę i taniec - lubie? ee tam kocham
i słucham wszystkiego od muzyki poważnej po metal, więc nic co ludzkie nie jest mi obce
Ale się rozpisałam
candace1
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do candace1
Znajdź więcej postów candace1