Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 22:19   #1868
MANOON
Raczkowanie

Unhappy Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
ja moge cos powiedziec na temat tego lekarza
w Lublinie odwiedzialm 9 ginekologow, ale dok Miturskiego nie opuszcze nigdy, nawet teraz latam do niego z Londynu
przecudowny lekarz z powolaniem, nigdy nie bagatelizuje wynikow czy naszych wlasnych obaw!
nie nasmiewa sie z niczego, moge mu naprawde powiedziec na temat roznych krepujacych rzeczy zarowno moich jak i mojego meza..
dodatkowo podoba mi sie to, ze jak cos przekracza jego kompetencje to nie siedzi i nie trzyma pacjentki u siebie latami i nie eksperymentuje tylko jest prawdziwy i kieruje taka osobe do szpitala, by jej pomoc szybciej!!
poza tym np w moim przypadku konsultuje swoje watpliwosci z innymi lekarzami- zakaznikami, chirurgami itd i wiem, ze jestem pod dobra opieka
jak potrzeba to uruchamia swoje znajomosci, zeby jeszcze ktos inny zbadal pacjentke, pomaga najlepiej jak umie
poza tym leczy najlepiej ze wszystkich, mialam sie szykowac na laparoskopie bo mialam torbiela wielkosci pomarancza, ale cudem zaleczyl ja lekami i wyschla, mialam 2 nadzerki i tak je wyleczyl ze nie ma sladu, polska lekarka w Londynie powiedziala, ze jeszcze w zyciu nie widziala, zeby farmakologicznie bez zadnych wypalanek udalo sie tak pieknie wyleczyc, u mnie nie ma po tym sladu

moge powiedziec, ze dok Miturskiemu zawdzieczam wszystko, po poronieniu zlecil mnostwo badan, skierowal do szpitala i nie bagatelizowal tak jak inni, ze przeciez jest tyle poronien i ze moze nastepnym razem sie uda
to czlowiek, ktory cierpi razem ze swoimi pacjentkami
cudowny lekarz!!!!!!!!!!!!!!
ja mam mieszane uczucia odnośnie tego lekarza. Wybrałam go w właśnie dzięki wam dziewczyny ale teraz zaczynam sie zastanawiać czy to dobry wybór. 1. przed zapisaniem mi tabletek zrobił mi tylko badanie ginekologiczne i piersi 2. przez następne pół roku wypisywał mi recepty bez żadnego badania. 3 gdy przyszłam do niego z powodu silnego bólu jajników utrzymuącego sie od miesiąca zbadał mnie ginekologicznie i powiedział że mam niewielką nadżerkę na ściance macicy i zapisał mi leki bagatelizująć totalnie mój ból jajników którego nie skomentował ani słowem. 4 w tym punkcie zaznaczam że moge nie miec racji ale dr. Miturski zapisał mi na ww nadżerkę leki na grzybice pochwy. nie wiem może działają również na moją dolegliwość ale w recepcie nie ma o tym słowa a grzybicy z tego co wiem nie mam. Dużo ostatnio sie nczytałam o skutkach przyjmowania żle dobranych hormonów i chyba sie zastanowie nad zmianą lekarza pomimo wielu zalet Doktora Miturskiego

Znacie może jakiś lekarzy w Lublinie przyjmujących państwowo którzy zlecają wszystkie badania potrzebne przy przyjmowaniu tabletek??

Wymianka kosmetykowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515253
MANOON jest offline Zgłoś do moderatora