Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 22:24   #2375
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

nie bylo mnie dlatego,ze ostatnio cos mi zle jest... Nie wiem co sie dzieje... macie czasem tak,ze nby wszystko powinno byc w porzadku a jednak w glebi duszy czujecie,ze nie jest.. mam wrazenie,ze najlepsze lata zycia juz za mna...ze sie starzeje i wogole.. tearz zostalo mi tylko urodzic dziecko i pracowac do 65 i potem umrzec..
bylam na imprezie ostatnio i bylam jedna ze starszych i jakos mnie to zdolowalo.
TZ ma problemy w pracy i tez chodzi poddenarwowany ostatnio i to tez nie pomaga.. Z jednej strony chce wracac do polski a z drugiej sie boje, z jednej stronyc bardzo chce a z drugiej nie chce.. sama nie wiem czego chce...

ale powialo optymizmem pewnie ode mnie,
rozumiem Cię Agolku bo też tak mam czasami chociaż jestem troszkę młodsza od Ciebie to i tak mi ciąży czasami fakt że studia już się kończą, przeraża mnie myśl ze pracy nie znajdę, bo nie łudzę się zbytnio ale nie można tak myśleć pesymistycznie jeszcze wiele pięknych chwil Cię czeka masz super TŻ-a, pracę, masz na co czekać i do czego dążyć (powrót do Polski) Mam nadzieję że przejdzie Ci ten dołek szybciutko, w końcu niedługo święta no i oby TŻ-owi się poprawiło w tej pracy...
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
na pewno wypali tylko niech sie naprawde kazdy przebierze . Przed samym sylwestrem pojawiaja sie w marketach stroje, kapelusze, maski - to taka podpowiedź Nie trzeba od razu leciec do teatru wypozyczac , a nie kazdy ma czas i inwencje, zeby zrobic np. kapelusz samemu
ano pewnie w razie czego to lumpeksy pójdą w ruch i kupimy najbardziej obciachowe z dostępnych sukienek

Cytat:

Ja bylam dzis na szkoleniu, o którym wspominałam wczoraj. Było bardzo udane, profesjonalnie przeprowadzone i o ciekawej - dla mnie - tematyce. Poza tym okazało się, ze zawiązałam przy okazji szkolenia ciekawe kontakty , które moga byc pomocne w moich wolontariackich działaniach. Podsumowujac jestem bardzo zadowolona .
no to super ale Ty aktywistka jesteś, pogratulować
Cytat:
Niestety strasznie dzis przemarzłam i rozbolała mnie glowa, wiec teraz grzeje sie herbatka i chyba nafaszeruje sie jakimis witaminkami, bo nie mam czasu i ochoty na chorowanie.
nawet się nie waż chorować, zakaz
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Yerba,Ewuś-ciekawy koncept z przebierankami na sylwka. I ile zabawy
Też sie
zastanawiam co by tu zrobić acz na razie pozostaje obca obalenia mitycznego pół litra na wprost do lustra..

a może jednak coś Ci sie trafi, jeszcze dużo czasu

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Facet rzeczowy,zaproponował.,że rozpocznie negocjacje z owym,a temat aby tak ustawił grafik sobie i technikowi,abym załatwiła porcelanki w ciągu tygodnia na 3-ech wizytach ,bo inaczej wykończę sie i fizycznie,psychicznie i finansowo.
przy okazji trochę pozwiedzam (i nie tylko )
Na koniec 'pocieszył' mnie,że mam przestać schizować ze wstydu na studiach,bo jak mi założą wiadomą szufladkę (de facto w okolicach połowy stycznia jeśli tamten kapryśny brzuchacz okaże krztę dobre woli ;f) to mimo estetyki uśmiechu mowę przez pierwszy okres będę mieć do kitu
Bosko^^

najważniejsze ze postępy są... chociaż oczywiście jak to w polandii powolne

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
yerba - no zassało teraz jestem tylko na plotkowym dla plus size a co u mnie? piszę pracę dalej, choruje co miesiąć, schudłam do 77.7 pozatym z sprawami sercowymi nic się nie zmieniło
gratuluję postępów w odchudzaniu
wpadaj do nas też czasem

dobry wieczór

dziś długi dzień miałam przyszłam na uczelnię a tu zonk, zajecia odwołane a następne za 3 godziny wiec po krótkeij naradzie poszłyśmy z kumpelą buszowac do centrum z myślą o prezentach owocnie nawet było bo wymyśliłam prezenty praktycznie dla wszystkich a dla taty nawet kupiłam (kolekcje 2 filmów na dvd, mam nadzieję ze sie spodobają ) Później wróciłam na zajęcia, następnie angielski, zakupy spożywcze i dopiero po 20 byłam w domu no ale jutro wolne dla odmiany

a teraz życzę Wam miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2008-12-10 o 22:31
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora