2005-11-30, 09:47
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kto mi zrobi pazurki ???
Cytat:
|
Napisane przez paulakrk
hehehe...to by bylo tyle jesli chodzi o histerię
Jasiu drogi , nie tłumacz mi proszę mechanizmów rzadzących światem gdyż rozwoju cywilizacyjnego jestem w pełni swiadoma. Natomiast smiem twierdzić ,że za rzeczone 200 lat nie będzie już nawet róznic płci a sex będziemy uprawiać tylko dla przyjemnosci, w wesołych maszynach zwanych orgazmotronami. Ale nie w tym rzecz - bo mnie osobiscie naprawdę nie interesują standardy jaki będą obowiązywały za kilka wiekow. Wiem ,że teraz nie podobaja mi się faceci wydepilowani ( mowie o nogach na przyklad) , z tipsami, biegający co tydzień do kosmetyczki i używający trzech rodzajów kremow pod oczy. Ja jestem absolutnie 100% kobietą i potrzebuję 100% męzczyzny!!!! Moze to atawizm, moze to pierwotne instynkty ale wydelikacony facet nie jest dla mnie pełnowartosciowym partnerem i znajac życie stłamsiłabym go w tydzien!!!! I podkreslam to o czym mowie od poczatku - mowa tu o moim potencjalnym partnerze. Bo jesli chodzi o kolegow czy znajomych - niech sobie noszą co chcą - mnie to rybka!! Co nie zmienia faktu ,że "boski żigolo" z rozwianym włosem na żelu ( to nie oksymoron wbrew pozorom  ), 10 kolczykami, henna na rzęskach , wydepilowany w nawet najmniejszym zakąteczku cialka, ktoremu (bidulkowi ah ah) akurat złamał się tipsik będzie wyglądal jak dla mnie po prostu żalosnie....
|
1. nie będę tłumaczył ci mechanizmów - bo wiem że wiesz
2. nikt nie wie czy za 200 lat będą orgazmotrony czy też snopek siana w jaskini jako posłanie
3. wydepilowanych facetów widziałem tylko na pozazach kulturystyki - wyglądali mało realnie - podobnie zresztą jak panie kulturystki (one zresztą
nie dlatego że były wydepilowane a raczej że wyglądały jak sportsmenki z NRD (jak wiesz o co chodzi).
4. najważniejsze - nie jestem wydepilowany ani nie mam 10 kolaczyków ani niczego uwłaczającego (no może te żele na paznokciach). Ale gwarantuję ci że nawet gdybym był cały wydepilowany i nosił kolczyki we wszystkich zakamarkach ciała, do fryzjera i kosmetyczki latałbym codziennie - nie stłamsiłabyś mnie ani w tydzień ani nigdy. Moja TŻ może robić ze mną wszystko (bo jest moją TZ ,ale tego nie robi - wiesz dlaczego ? bo nie byłoby związku. Jestem typem dyktatora i taki związek byłby dla mnie obciążeniem=nie miałby sensu) Ona o tym wie i nie wykorzysta tego na swoją zgubę
5. jak się komuś złamie tipsik żeczywiście wygląda żałośnie Nie pomożesz wtedy bliźniemu?? Interesuje cię tylko kasy ile możesz na tej żałosności zarobić? Pytania cokolwiek złośliwe i tendencyjne - ale proszę na przyszłość nie sądź po pozorach - a wygląd zewnętrzny może być pozorem. Czy ktoś kto jest w garniturze jest wykształconym człowiekiem? a może to już umrzyk w trumnie?? Zeszło mi na umrzyka bo sam się czuję jak umrzyk jeszcze tylko kichnę i lecę do łóżka
|
|
|