Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 22:53   #119
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki cz.II

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Kochana, po to jestem moderatorem, żeby utrzymywać tu porządek. Widzisz jakiś sens istnienia drugiej części tego wątku, skoro pytania ciągle się powtarzają o rzeczy z pierwszej części? Jakoś stronę czy dwie wcześniej Wizażanka sobie zadała trud i przeszukała pierwszą część. Poza tym,nie musicie przeglądać wątku strona po stronie. Wystarczy kliknąć w znaczek załącznika(spinacz), który jest obok tytułu wątku, na głównej stronie i otworzy się okno ze spisem wszystkich załączników.
Jeśli chodzi o załączniki to mnóstwo osób nie wie jak je wyszukać (m.in. ja nie wiedziałam dotychczas) a nie każdy ma czas siedzieć i przeszukiwać obszerne wątki. Ale dzięki za info, warto by o tym napisać w pierwszym poście wątku było by mniej pytań o to co już było pokazywane.

A to zwrócenie się do wizażanki per "Kochana" nie było zbyt miłe (przynajmniej dla mnie miało negatywny wydźwięk) a przecież nie po to tu jesteśmy żeby sobie dokuczać.

Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2008-12-10 o 22:55
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora