Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-11, 09:00   #2105
ekstradyska
Raczkowanie

Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))

Cytat:
Napisane przez cybercat11 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam całe rozjaśnione włosy ale kolor nie jest taki jakbym chciała.Czy aby nadać im nieco inny ton mogę nałożyć farbę na włoski?Jeśli tak to zwykle na jak długo się to robi by nie zniszczyć totalnie włosków?A i jakiego typu musi być to farba by nie miała już rozjaśniacza w sobie, może znacie jakieś konkretne firmy?

wszystko zalezy od twoich włosów, jakim rozjasniaczem były robione, czy sa bardzo zniszczone, czy robiłas tylko odrost czy całe włosy, jaki kolor chcesz uzyskać....
wszystkie najjasniejsze blondy w farbach drogeryjnych to z reguły te rozjasniające, które na włosach po rozjasniaczu moga je wyniszczyc, ale niekoniecznie, zalezy od włosów
jesli sie wybiera farbe profesjonalną, zawsze mozna samej sobie wybrać moc wody utlenionej i np farbe blond kupic bardzo jasny a aktywator 6 %
z tego co wiem to w sklepach ptzy najjasniejszych blonadach jest to woda 9 %, a może i któres z firm daja i 12 %, nie wiem, garniery maja chyba wode 9 % (color naturals , natea)

ja bym na twoim miejscu poszła do hurtowni fryzjerskiej, wybrała koloryzacje bez amoniaku, po to aby tylko nadac odcień włosom, dałabym im odpoczac przynajmniej miesiac po czym zabrała sie za wyrównywanie ewentualnie farba

Edytowane przez ekstradyska
Czas edycji: 2008-12-11 o 09:03
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując