Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-11, 13:11   #1256
Ania0104
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe mamusie
I w ogóle dzień dobry wszystkim

Ja też rano nie mogę się obudzić, ale wieczorem nie zasnę przed 24
Na szukanie somku w Zakpocu nie wiem czy już trochę nie za późno..
uważajcie, ostatnio pokazywali w "uwadze" chyba, że jacyś oszuści podszywają się pod pensjonaty, żądają wysokiej zaliczki, a potem oczywiście znikaja z kasą, a ludzie ozostaja na lodzie bez kwater

Ojej, a dlaczego tak całą ciążę?
wiem ze za późno na domek w Zakopcu, ale moze jakiś nocleg by sie znalazł ... no nie wiem pomyślimy!
Oszukac się nie dam! mamy dwa miejsca znajome, gdzie nocowaliśmy jak bylismy na skokach ... ale pewnie tam też już zajete

A co do infekcji to już dawno mi ginka mówiła ze skoro mam z nią problemy, to w ciązy na bank będę miała, bo ciąza służy infekcjom
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
A propos USG... nie ma dowodów na to, że szkodzi, ale z drugiej strony nie ma również dowodów na to, że nie ma żadnego wpływu na późniejszy rozwój dziecka (poza łonem matki), czy w życiu dorosłym, chociażby z tego powodu, że populacja, którą poddaje się licznym badaniom USG w ciąży wciąż "rośnie" i zwyczajnie jeszcze takich badań nie przeprowadzono.
Dlatego ja planuję 2-3 USG w ciąży, jeżeli będzie przebiegała prawidłowo i nic się nie będzie działo. Nie widzę potrzeby robienia USG częściej.
kurcze dziwczyny nie straszcie mnie, bo ja jestem na początku 9 tygodnia, a już miałam 3 usg
pierwsze zeby sprawdzić czy faktycznie jestem w ciązy ... później, gdy wyniki bety były niewiadome ... no i przedwczoraj jak byłam po globulki na infekcję

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora