Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-11, 18:18   #265
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
Ale sąsiedzi będą mieli plotkowania - cala kupa bab z pakunkami
(nie obraźcie się za baby :P )
Niech sobie plotkują

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
UWAGA:
(przepraszam,że krzycze ale chcę, żeby wszystkie zainteresowane zobaczyly...

Prosze o zdeklarowanie kto będzie jutro. I ważne, kto chce tylko do Plazy (może być na pw., ale do jutra rano najlepiej.) a jeśłi ktos nie będzie od rana na wizazu to prosze o jakiś kontakt zawiadomię co zdecdydowałyśy. Bo zmotoryzowanym faktycznie nie opłaca się szukać miejsc w Plazie, a jeśli wszystkie by przyszły do mnie to możemy sie od razu u mnie umówić. ew. jak ktoś nie chce wchodzic to mogę zejść na dół i już. tylko wtedy wcześniej bym się umawiała niż z resztą, żeby nie wychodzić z doomu jak będe mieć gości. DO Plazy i tak p[ewnie pójdę po jakieś ciasteczka do herbaty :P
ok???
Z tym parkowaniem to rzeczywiście może nie być za wesoło, poza tym ja na pewno nie wyrobię się na 15:30, bo dopiero wychodzimy z pracy z małżem, a jego jeszcze odstawiam do teściów koło Jaczewskiego i stamtąd do centrum.
I teraz myślę, że przy dobrych wiatrach to na 16:15-20 może wyrobię się do Ciebie martuko pod dom - rzeczywiście jutro piątek także maskara będzie I wolę od razu powiedzieć żeby nikt nie czekał aż dojadę i znajdę miejsce

EDIT Zapomniałam się pochwalić - właśnie z małżem ręcznie i metodą kombinowania naprawiliśmy częściowo tłumik - bo nie zauważyli w tym warsztacie, że od tego stuknięcia się wgiął

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2008-12-11 o 18:20
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora