Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pozbyłam się pryszczy i zaskórników :-) /Mleko/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-11, 18:14   #565
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm
Dot.: Pozbyłam się pryszczy :-) /Mleko/

Cytat:
Napisane przez zabkaa Pokaż wiadomość
Użylam wczoraj tego mleczka i jeden efekt naprawde mnie zaskoczyl moja twarz sie nie swiecila po calej nocy Rano tez zaaplikowalam sobie mleko na twarz zobaczymy jak sobie poradzi w ciągu dnia ale buźka jest taka gladka i matowa

Odstawiam powoli te chemiczne kosmetyki (poza filtrem i kwasem) moze w pozniejszym wieku nie wystarcza naturalne sposoby ale poki co poszukam kosmetyków w kuchni
skoro stosujesz filtr+kwas, kiedy używasz mleka? bo ja teraz też jestem w trakcie kuracji kwasowej i sie zastanawiam... przed umyciem, po umyciu, przed kremem z kwasem?

Ja kiedyś smarowałam twarz mlekiem, moja babcia mnie tego nauczyła-myła rano zawsze mlekiem buzię, wieczorem mlekiem przecierała i miała rewelacyjna cerę! a krem to wyłącznie nivea i nigdy nie miała żadnych problemów skórnych. dożyła 93 lat a jej cera wyglądała przepięknie! jestem pewna ze to z powodu mleka myślę jednak, że ma też znaczenie to że ona sie przecierała mlekiem od własnej krowy takie co kupujemy w sklepach nie jest już tak w 100% naturalne

gdy babcia zmarła jakoś mi się o tym mleku zapomniało, a teraz mi przypomniałyście

I love M*A*D minerals

Edytowane przez WinlyEm
Czas edycji: 2008-12-11 o 18:16
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując