Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-11, 22:05   #2502
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
aha, i mam wreszcie wyrazne zdjecie mojej sukni tzn moja bedzie biala a ta jest ecru

domi wszytsko zalezy od regionu chyba. u mnie 150zl za osobe to nie jest duzo. obejrzalam mnostwo restauracji i tylko w 2 byla taka cena. w reszcie bylo 160-200 za osobe. ja mam 180 za osobe bez tortu i alkoholu.
sliczna sukienka
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Jejku aż 30 tyś? Nam też wychodzi od osoby ok 110zl z tymże większość jedzenia jest już w tej cenie. W moim kosztorysie jest na razie kwota 23tyś, ale wszytsko zaokrąglam w górę więc mam nadzieję, że zamkniemy się w 20tys.
a ile asz osob tez kolo 100-110? my liczylismy wszystko lacznie z braczkami zaroszeniami autami ciuchami na 2 dni noclegami wszystko wszystko wszytko.. nawet ze tek powiem majtki zeby sie potem niemilo nierozczarowac... i troche zaokraglalismy bo wolimy zeby potem wyszlo 28 a bedziemy przygotowani np na 33 a nie byc na 25 a wyjdzie 28... wiec wolimy odlozyc wiecej niz potem sie okaze ze cos jeszcze cos jeszcze itd...
pamietaj ze my tez mamy 2 dni kamere i zespol itd.. bo niweiem na ile ty masz osob co i jak.. i przeciez w kazdym miescie ceny sa inne

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
hej.

jupik, wszystkiego naj

my placimy 90-95 zl/os (w dworku), w tym mamy 7 dan goracyych, multum przystawek, ciasta, owoce, tort. Tylko my z ciast i tortu rezygnujemy, wiec zaplacimy taniej, ale i tak trzeba bedzie zaplacic cukierni, wiec mam nadzieje, ze nas to i tyyle wyjdzie. Impra na 150 ozob. Po doliczeniu wodki, strojow, zespolu, i reszty oszacowalam, ze nasz slub wyjdzie nas ok 35 tys...
no to podobnie jak nam

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA ŻYCZENIA! i wklejam torcik- po wielkim kawałku dla każdej z Was
prawie ćwierć wieku już mam - własnie 24 mi stuknęło! ale co tam- jeszcze 100 lat przede mną

My mieliśmy płacić 95 zł ale to była cena za ten rok a przesunęliśmy ślub na 2009 więc prawdopodobnie będzie 110 zł za osobę w tym 3 porcje mięsa na osobę. My dokupujemy jeszcze jedną porcję czyli wyjdzie 120 zł. W tym jest wszystko poza ciastem, alkoholem i sokami- woda herbata i kawa są (a w Poznaniu w kilku knajpach liczą herbatę na sztuki! )
!
jeszcze raz sto lat
ooo oczyzby 84? mi tez 24 stuknie ale w sobotekolezankoo strzelcu hmm tez jestes taka postrzelona i wszedzie cie pelno? czy to ja jestem takim strzelcem

wiem wiem moja przyjaciolka z poznani mi opowidala ze niektorzy to sa tam w restauracjach tacy zdziercy ze szok