2008-12-12, 08:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Cytat:
Napisane przez Equita
No i zrobilam dzis test.. i nic... jedna kreska czyli nie wyszlo  ale i tak cos podejrzewalam (tylko te objawy to dziwne, a @ nadal nie ma!)
siostra mowi, ze mam za kilka dni powtorzyc ale chyba nie ma sensu...
a TZ kupil wczoraj 3 balwanki z czekolady, dwa wieksze i jednego malego... mowil, ze to dla dzidziusia... zal mi go dzisiaj
|
ojej , wiesz jak to mowie do poki nie ma @ jest szansa nie raz bylo tak ze dziewcyznom test nie wychodzil okresu nie było a po paru dniach powtarzaly i dwie piekne krechy !
Cytat:
Napisane przez kropka75
Equita -  Następnym razem.
Ludzie dorośli mają dziwny zwyczaj robić z małych dzieci takie bałwanki.  Ilekroć widzę takie dziecko na ulicy, brechtam się jak dzika.
Swojemu też na pewno coś w tym stylu kupię, niech ma potem uzasadnione pretensje do matki, że głupka z niego robiła.
Nikuś -  za badania w takim razie.
Ja się w zasadzie nie leczę. Jak boli biorę nospę, diety nie stosuję bo w swoim przypadku musiałabym nic nie jeść z tego co lubię. Mnie nie wolno wieprzowiny, mleka, kakao, serów żółtych, kawy, herbaty, słodyczy...  Chyba tylko wodę niegazowaną mi wolno. I oddychać, pod warunkiem, że nie śląskim powietrzem. :/
|
Hihi dobre, a teraz internet jest przekleństwem jakby nie było ! całemu swiatu mozna pokazac swojego misia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tak a pro po Witam wszytskie panie
udało sie -moj wykres
|
|
|