2008-12-12, 09:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Napisane przez sanetka
tak piszecie o tej pielegnacji ze i ja sie za siebie wzielam.
od jakiegos czasu uzywam acne dermu a dzis kupilam effaclar K. za 41zl krem i zel do mycia twarzy-chyba nie tak drogo 
|
Jeju jak Ci zazdroszczę.
Mnie teraz nie stac na Effa...dopiero po nartach.
Cytat:
Napisane przez twin--maid
Dlatego też dziwię się, że Wy w pracy jesteście takie aktywne na wizażu  ale widać inna branża, inne obowiązki i rodzaj pracy i udaje się Wam to pogodzić 
|
Wiesz ja generalnie w pracy siedzę i czekam na klienta. W związku z tym ze od wrzesnia sezonu brak najzwyczajniej w swiecie nie mam co robic. czasem ktos wejdzie, czasem zadzwoni telefon, na jakies meile odpowiem i tyle.
Ale niedlugo laba się skonczy.
W styczniu bedzie osto zapewne.
Na a poźniej od maja do wrzesnia.
Cytat:
Niezła jestem co?  ostatni odcinek będzie super. Ciekawe czy podczas gdy Dex żegnał się z Prado Deb złapała Skinnera... gdyby tak się stało ciekawe jak Dex "wytłumaczy się "z morderstwa  Poza tym gdzie była LaGuerta gdy Dex zabijał Miquela? No i na bank będzie ceromonia ślubna 
|
Ja mam cały czas wrazenie ze ktos Dexowi przeszkodzi w zabiciu Prado. 
Ale pewnie tak sie nie stanie.
Znając zycie to deb zlapie Skinnera i dex na prędkosci będzie musial cos wykombinowac.
No nic trzeba czekac do wtorku .
Cytat:
Usmialam się jak przeczytałam na jakimś forum a propo Dextera jako męża:
"- Co robisz, skarbie?
- Nic, kochanie, idę robić puzzle i puree ze złych ludzi.
- Umyłeś noże?
- Tak kotku.
- No dobrze, tylko wróć wcześniej.
- Tak kotku.
- I weź szalik! Zobaczysz, kiedyś przeziębisz się wrzucając worki do zatoki - tak tam wieje!
- Tak kotku (I won't kill my wife, I won't kill my wife, I won't kill my wife) " 
|
hahahahha...dobre
Cytat:
Napisane przez ANITKA79
Haniu sniegiem sie nie przejmuj jak nie tu, to na nartach bedziesz go miala ze sie bedziecie zakopywac w sniegu z Tz albo rzucac sniezkami. Wiec nie ma co sie smutkac 
|
Dzis mi się sniło ze pojechalismy w Alpy, a tam zamiast gor bylo morze i ludzie w bikini
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Ale giciorsko, że już piątek  szkoda, że dopiero rano 
|
hahah giciorsko. Fajne slowo. Wpisuję w mój slownik...jesli mogę?
Cytat:
Napisane przez dorinka30
Cześć
Ale przezywacie tę czekoladę , ja jej nawet nie jadłam, nie przepadam za czekoladą jak za wszystkim co słodkie  , więc nie mogę Was w tym wspierać 
|
Ja o dziwo ostatnio ze slodkich rzeczy najbardziej lubię sledzie .
Zastanawiam sie skąd ta zmiana. Dawniej cała czekolada dziennie to norma. Teraz mąz kupuje i cala sam zjada.
Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-12-12 o 09:44
|
|
|