Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-12, 14:47   #4256
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Mieszkam w Sligo, u dentysty bylam dwa razy, za wizyte wzial 50, za przepisanie leku 50, za wyrwanie mial wziasc 100, a jakbym chciala wyleczyc kanalowo powiedzial 400-600.nie mniej, troche mnie to przerazilo, za 600 euro to mam w pl zrobione wsyztskie zeby w mojej buzi i pewnie wiecej.
Niestety nawet Pan w FAS (biuro pracy)powiedzia, ze sie ludze wycwanili i do sprzatania jest terazpotrzebne doswiadczenie plus jezyk i ze ejsli cos bedzie to da mi znac. Raz dzwonili, byla praca na pol etatu od 4 rano do 7 albo 8, cos takiego,,, ale nie przyjelam jej, bo ,,troche,, dziwne godziny pracy,
Moze w Twoim miescie ejst duzo pracy, ale wiem, ze tu z nia jest trudno.
Co to szkoly jezykowej to neistety nie mam tu znajomych, moze jedna pare, ktora widuje raz na miesiac.
Co d mojego jezyka- rozumiemm co sie do mnie mowi, gorzej z dlugimi odpowiedziami.
w pl nie bylam od zeszlego grudnia, takze bedzie mi sie oplacalo wyleczyc zeby, zrobic badania i odwiedzic rodzine.
obaczymy po swietach jak to bedzie, jestem dobrej mysli, przynajmniej sie staram.
Jesli wroce do Pl to tez nie bede rozpaczala niewiadomo ja, poprostu mi sie tu podoba i chcialabym tu zostac, ale nie za wszelka cene. W Pl tez dam sobie rade, Poprostu nie sadzilam, ze tak sie to stanie szybko.
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora