Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zima?
Wątek: Zima?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-01, 08:18   #2
czekoladka
Zadomowienie

Dot.: Zima?

Cytat:
Napisane przez Akeya
Kolejna z problemem co do określenia typu :P Nawet postrasze was moimi zdjęciami Do rzeczy... wydaje mi sie że jestem zimą ale słyszałam o dwuch rodzajach tego typu kolorystycznego. Moge też być typem mieszanym. Ogólnie wydaje mi sie ze w prawie wszystkich kolorach wyglaam dobrze (jak wiele innych dziewczyn) ale zdaje sobie sprawe ze w niektorych moge wyglądać lepeiej. A więc: Lepiej wyglądam w - rózu, ale w pomarańczu też jest ok. Kolor włosów - ciemnobrązowy prawie czarny farbowany (częściej szamponami niż farbami) na bardzo podobny do naturalnego czekoladowy/ciemny brąz. Kolor oczu niebieskozielone, raczej jasne, chociaż zależy od światła. Odcień cery - nie jasny nie ciemny, średni, lekko żółtawy :/ . Piegi - mała ilość, odcien - chłodny brąz. Kolor brwi i rzęs - czarny (ale nie kruczoczarny ). Opalam sie - dosyć szybko, na brązowo, na samym początku pojawiają sie zaczerwienienia tylko na wystających partiach ciała (czytaj: nos, policzki, ramiona...) no chyba że jakoś specjalnie przesadze to wtedy jestem brązowa, ale lekko zaczerwieniona (mieszam :P ?) . Kolor ust - różowobeżowy, jasny. A teraz pora na zdjęcia ( nie marudzić, oglądac, nie jestem taka straszna )

Kurcze blade, masz identyczne oczka, jak moje - chodzi mi o kolorek!!! Ciemna obwódka (granat), i takie niebiesko-zielonkawe, w Słońcu robią się białe (Twoje też?) Dużo osob myśli, że noszę soczewki, hihihi.

Według mnie jestes zimką! Ja mam podobny typ urody (nawet taki sam - brwi, oczy kolor skóry) i jestem zimką, więc ty chyba też! Poza tym - masz bialutkie białka oczek, a to przemawia za zimką. W ogole jakaś taka zimowa jesteś Stawiam na zima-lato lub zima
Te duże i te małe. Obronne i bezbronne.
Rasowe i kundelki.
Dla nas ważne są psie drzwiczki,
psie smutki i psie marzenia.
czekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując