Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-12, 19:42   #222
olunek
Zadomowienie

GG do olunek
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy V

kropka tak jojoba jest the best wlasciwie to nie wierzylam jak olej czysty bez dodatkow moze byc lepszy od kremow ale sie pomylilam.ja mam cere mieszana nos ,broda, czolo w rozszerzonych porach i zapchanych a policzki suche i piekace. efekt zmatowienia po pierwszym uzyciu zaaplikowalam na noc.skora byla matowa ale nie sucha a uzywam go od 2 tygodni niecalych i jestem naprawde w szoku, jak myje zelem twarz to az nie chce mi sie wierzyc ze to ta sama jest tak aksamitna ze moglabym ja glaskac bez przerwy.nieraz dodaje do jojoby ciut jedwabiu hydrolizowanego albo kwasu HIALURONOWego ( sprawia ze nawilzanie jest glebsze).

iwka no na moje zniszczone wloski to juz nic sklepowego nie dzialalo zreszta lubie takie mazie . mam tez super maske do wlosow:
http://www.allegro.pl/item492220230_...ent_paste.html i ona jest swietna uzywam naprzemian z moimi maziami i wlosy sa w duuuuuuuuuuzo lepszej kondycji niz przed dekoloryzacja a potem 4-krotna koloryzacja

DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK....
paula darcy

dukan
68......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55

Edytowane przez olunek
Czas edycji: 2008-12-12 o 19:44
olunek jest offline Zgłoś do moderatora