Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Desperacja
Wątek: Desperacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-12, 22:06   #6
JustMe123
Przyczajenie

Dot.: Desperacja

Cytat:
Napisane przez HollyG Pokaż wiadomość
mysle, ze on juz na ten basen nie przyjdzie tak, mysle, ze to czlowiek ktorego presja otoczenia tak mocno dotyka, ze jest w stanie wyłączyć serce i korzystać tylko z (jak widać ograniczonego) rozumku. Życ własnym życiem... staram isę i bardzo chce, tylko cholera... ciągle mi w tym życiu brakuje ciepła...
To zrozumiałe, że czujesz sie źle tym bardziej ze spotkałaś go z inną (do tego jego ex) wiadomo nasza kobieca duma cierpi. Daj sobie trochę czasu a na pewno bedzie lepiej.

Byłam w bardzo podobnej sytuacji, z tym, że mój "przyjaciel" otwarcie powiedział ze jest dla mnie "za stary". Miał wtedy tyle lat co Twój exTZ - 27 a ja 19 i uważał ze już sie wyszalał a mnie ciągnęło do ludzi, imprez, wyjazdów do miejsc, w których sie dużo dzieje podczas gdy on wolał np spokojną nadmorska wioskę zeby w spokoju popływać, Sylwestra wolał spędzać w gronie swoich przyjaciół młodych małżeństw ew z dziećmi a ja wolałam np bal. Przykłady można mnożyć. Było mi strasznie ciężko po tym, co usłyszałam ale po jakimś czasie doceniłam jego szczerość i w pewnym sensie dojrzałość, nie chciał mnie ograniczać wiedział ze porzebuje czasu zeby sie wyszaleć tym bardziej ze zaczynałam wchodzić w studenckie życie a on miał to wszystko za sobą chciał sie ustatkować a mi nie w głowie były zaręczyny planowanie rodziny itd. Z perspektywy czasu myślę ze dobrze się stało. Nie próbuję powiedzieć ze w Twoim przypadku jest identycznie bo każda z nas jest inna ani, że byłoby Ci z nim źle ale na swoim przykładzie chcę pokazać ze ta sytuacja może okazać sie dla Ciebie lepsza niż Ci sie teraz wydaje.

Trzymaj sie Pozdrawiam
JustMe123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując