2005-12-01, 14:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Serum Basi z wit.C, pytanko
Cytat:
Napisane przez Marita5
Piti ,ja nie wiedzialam,ze tam mozna zamawiac wit C wysylkowo i w tak malych ilosciach  Zreszta napisz czy Ty zamawiasz np 250g czy musisz brac jakies duze opakowanie i szukac chetnych do podzialu? bo ja nie wiem w jakich opakowaniach maja ta witamine,czy wysylaja tyle ile sie chce?
Jesli jest mozliwosc zamowienia takiej ilosci to napewno warto,a na allegro ta pani chyba przesadzila z cena i mysle ,ze moglo miec to zwiazek z informacja o zastosowaniu jej do serum ,czytalam ze wysyla przepis na serum  i chyba tego powodu tyle kosztuje witaminka.
|
Marita, podałam mail do cenytro chemu, skieruj tam swoje pytania, ja tego nie wiem
Wiem tylko, że oni mają fabrycznie opakowania najmniejsze chyba 1 kg, czy 5 kg, a takie małe ilości odsypują i wysyłają...
Ja zapytałam w mailu o 250 g, bo dziewczyny, które kupowały wcześniej brały po pól kilo - więc to już ilość astronomiczna - Pani z centro chemu napisał mi, że 250 g też można; więc jeśli chcecie po 100 g to trzeba też zapytać. Ja zamówiłam 250 g i będę się tym dzielić z Agnieszką z biochemii.
Ja nie sądzę, zebyście mialy problem z rozsprzedaniem nawet większej ilości proszku - przecież nigdzie tego nie można kupić, a serum budzi ogromne zainteresowanie.
Marita, a gdzie ty cytałaś, ze ta cwaniara od wit C z Allegro wysyla przepis? Przecież przepis jest autorstwa Basi i ona podała go nam bezinteresowanie - proponuję bojkotować tę babę!
|
|
|