2008-12-13, 18:22
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Napisane przez gryx82

Zachciało się w kołach naukowych udzielać, to nie narzekać uprasza się  A co do spotkania cudownego człowieka - mnie tam przecież nie było  Ejże, ejże (głosem Szczuki  ) - prosimy o szczegóły, konkrety 
|
Ależ ja nie narzekam, uwielbiam udzielać się w tym kole.
No i fakt, Ciebie nie spotkałam, ale Gryksiu, Narcyzie jeden Ty, nie jeden jesteś cudowny na świecie.
A szczegółów nie podam. Jeszcze.
Cytat:
Napisane przez gryx82
Dzień dobry
Pragnienie wygnało mnie z łóżka - oto powód mojej bytności na forum o tej godzinie, w sobotę  Wiecie co... byłem wczoraj u kumpla, przeglądałem się w łazience w lustrze i znowu wydałem się sobie "nieodparcie pociągający"  Dzisiaj przeglądałem się w lustrze u siebie - czar prysnął... Myślicie, że to wszystko przez %? 
|
Ja tak mam po dwóch-trzech piwach. A u Ciebie jak się skala przedstawia? 
Wtedy robię szeksi miny, rzucam powłóczyste spojrzenia i mówię, zanim pomyślę. A w lustrze widzę Monicę Belluci albo Angelinę Jolie. Ino obie rude. Fajnie jest czyli.
Cytat:
Napisane przez gryx82
Ooo Tyyy...  Strzelam focha! 
|
Strzelasz focha? Odkąd zaczęłam studiować Stosunki międzynarodowe*, nauczyłam się wielu nowych pojęć i skrótów. M.in. rozwinięcia skrótu FOCH właśnie. Bo to taki bardzo analogiczny do Stosunków skrót się okazał... 
Którego nie rozwinę publicznie, bo się wstydzę.
*Bo tam ludziska takie skróty znają.
Edytowane przez BeYourself
Czas edycji: 2008-12-13 o 18:23
|
|
|