Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CARDLIFT - może i Ty spróbujesz?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-13, 20:01   #1
pejtoon
Zakorzenienie

CARDLIFT - może i Ty spróbujesz?

witam

Jakiś czas temu usłyszałam co nie co o tej zabawie ... bardzo mi się spodobała, ale potrzebuję do niej więcej osób.

Na czym to polega?

CARDLIFT polega na kopiowaniu pracy (kartki) poprzedniczki. Staramy sie alby nasza kartka była jak najbardziej podobna do wersji którą dostaniemy. Taki sposób tworzenia kartek ma na celu uczenie się i wypróbowywanie nowych technik, a także zestawów kolorystycznych, układów elementów

Do zabawy zbieramy 5-6 osób. Pierwsza Osoba na liście znajduje kartkę, którą sama chciałaby zliftować , UWAGA! To nie może być jej własna praca!!

I tak osoba pierwsza wysyła do osoby drugiej swojego lifta! Nie oryginał, osoba 2 wysyła do osoby 3 swojego lifta, nie poprzedniczki itd ..

Każda osoba, która bierze udział w zabawie wysyła zdjęcie SWOJEJ pracy do kolejnej osoby na liście ORAZ do osoby, która jest pierwsza na liście. Ponieważ, pierwsza osoba w wątku z galerią zamieszcza po kolei etapy naszej pracy, czyli od oryginału po lift ostatniej osoby.

Ktoś chętny?
ZAPRASZAM! Możemy się przez to dużo nauczyć, nie trzeba nic wysyłać, wystraczy stworzyć lifta, cyknąć zdjęcie i wysłać je do odpowiednich osób

ZAKŁADAM I EDYCJĘ
Lista osób:
1. Pejtoon
2. Onaella
3. Ula1409
4. Jenifer198
5. Bewix
6. Makneta
7. Joasiunia
8. Boo121

LISTA ZAMKNIĘTA

Zaczynamy po świętach, każdy będzie miał max 3 dni, oczywiście im szybciej tym lepiej ..
Jeśli zabawa sie uda rozpoczniemy kolejną edycję.
Uwaga! będę gonić, jeśli ktoś nie wywiąże sie z 3 dni .. ta zabawa ma na celu pójście szybko i gładko

mam pytanie tylko do Nirshya'i - kochana zastanawiam sie czy Twoja wypowiedź to zgłoszenie czy też nie Jeśli tak, oczywiście cię dopiszę

KRAINA PAPIERU - zapraszam !

Edytowane przez pejtoon
Czas edycji: 2009-02-26 o 14:28
pejtoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując